Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

3.000ste ervaring op ISPGids.com

  • Door
  • Veenman
  • geplaatst op
  • 17 december 2007 08:38 uur

3.000ste ervaring op ISPGids.comOp mijn ISP ervaringen website ISPGids.com is de 3.000ste klant-ervaring achtergelaten. Op vrijdag 14 december om 10:37 uur werd ervaring 3.000 met BestHost/Zor.in door de klant bevestigd. Daarmee is het aantal ervaringen in iets meer dan één jaar tijd verdriedubbeld.

Oppositieprocedure van ISPGids.com
Ervaringen die worden achtergelaten zijn meestal juist, maar soms worden er ook (bewust) onjuiste ervaringen achtergelaten, door bijvoorbeeld boze klanten. Tegen zulke ervaringen maken ISP’s dan ook terecht bezwaar. Bezwaar tegen ervaringen kunnen al enige tijd worden ingediend via de speciale ISPGids.com oppositieprocedure, waarbij de bestreden ervaring direct (tijdelijk) verwijderd kan worden door de ISP. De oppositieprocedure van ISPGids.com heb ik nu ook uitgeschreven, zodat ISP’s weten hoe het bezwaar maken en de beoordeling van het bezwaar in zijn werk gaat. De procedure is hier (PDF) na te lezen.

ISPGids.com en ISPGids.be samengevoegd
Naast ISPGids.com en de daar bijhorende ISP25.NL waren er ook Belgische varianten van deze websites. Echter is het mij opgevallen dat de Belgische en Nederlandse webhostingmarkt samen eigenlijk één grote Nederlandstalige webhostingmarkt zijn. Daarom heb ik ISPGids.com en ISPGids.be samengevoegd tot één website.

ISPam.nl Job board

wesley, 17 december 2007 9:40 am

op naar de 10.000

Bedia, 17 december 2007 12:26 pm

Gefeliciteerd Arnout, je pakt het blijkbaar goed aan zo!

MikeN, 17 december 2007 2:21 pm

"Indien de ervaringgever zelf wil dat zijn ervaring verwijderd wordt, dan is dat geen reden om de ervaring te verwijderen. Dit om te voorkomen de een ervaringgever onder druk kan worden gezet door de ISP om de ervaring te laten verwijderen. Ook omgekeerd moet zo voorkomen worden dat een ervaringgever een ervaring enkel plaatst om een ISP onder druk te zetten."

Eh, auteursrecht anyone? Ik zou dan wel even ergens expliciet opnemen dat je het onherroepelijke recht krijgt de reactie weer te geven. Anders ligt AFAIK het auteursrecht nog bij de poster en mag hij dus bepalen wat ermee gebeurd, en niet jij ;)

Arnout Veenman, 17 december 2007 10:23 pm

MikeN, daar heb ik me goed tegen ingedekt, nog even los van eventuele auteursrechtelijke kwesties. Daarnaast is het uberhaubt maar de vraag of er auteursrechten berusten op de (meeste) ervaringen.

Thomas Lobker, 18 december 2007 8:38 am

Goede website en naar mijn mening echt iets wat de Nederlandse hostingmarkt nodig had. Andere beoordelingssites zijn niet meer van deze tijd en worden niet meer actief onderhouden.

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...