Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

SIDN steunt ambitieuze plannen ISPConnect

  • Door
  • Veenman
  • geplaatst op
  • 12 april 2013 14:03 uur

SIDN ISPConnectISPConnect en de SIDN hebben een sponsorovereenkomst gesloten waardoor de branchevereniging zijn ambitieuze plannen kan waarmaken. De sponsorgelden zullen onder meer worden gebruikt voor onderzoeken op het gebied van hosting, samenwerking op het gebied van onderwijs en praktische zaken voor de leden, zoals voorbeeld SLA’s.

De sponsorovereenkomst zorgt voor een financiële injectie waarmee ISPConnect de plannen die de afgelopen maanden zijn ontwikkeld, kan uitvoeren. De plannen werden gisteren tijdens de Algemene Ledenvergadering van de branchevereniging aan de leden gepresenteerd. Door de aanwezige leden werd, na een enkele kritische vraag, per acclamatie met de plannen ingestemd.

De SIDN-manager Marketing, Communicatie en New Business stelt dat het belangrijk is voor de Nederlandse economie om een sterke en goed georganiseerde internetsector te hebben. De .nl-resgistry stelt er alle vertrouwen in te hebben dat het bestuur van ISPConnect de plannen zal omzetten in concrete resultaten en daarmee haar bestaansrecht zal bewijzen.

In een reactie laat ISPConnect-directeur Simon Besteman aan ISPam.nl weten dat de sponsoring door de SIDN ervoor zorgt dat de ambitieuze plannen kunnen worden uitgevoerd. Door dat ook een ledengroei en samenwerking met partners daar onderdeel van uit maken, kan ISPConnect na de financiële injectie van de SIDN deze in de toekomst uit eigen middelen financieren.

“Het ISPConnect-lidmaatschap krijgt door de plannen een nog duidelijkere meerwaarde, zoals het signaleren van trends in de branche met brancheonderzoeken, maar ook praktische zaken zoals het beschikbaar stellen van algemene voorwaarden, modelcontracten en -SLA’s. Daarnaast zal ISPConnect ook sociale evenementen voor de leden organiseren, want naast alle praktische en institutionele zaken is er ook grote behoefte aan om onderling te kunnen netwerken onder het genot van een hapje en een drankje”, zo besluit Besteman.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...