Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Seminar: IPv6 Summit (gratis!) – 15 november

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 11 november 2006 09:01 uur

IPv6 komt er aan. Maar wat is nu precies IPv6? Wat is het verschil tussen IPv4 (de huidige versie) en IPv6? Waarom en wanneer ‘moet’ men overstappen naar IPv6 en hoe gaat dat overstappen in zijn werk? Deze vragen gaan worden beantwoord tijdens de IPv6 Summit die de Nederlandse Task Force IPv6 organiseert i.s.m. het Ministerie van Economische Zaken op woensdag 15 november.

Het seminar bestaat uit twee delen, een ochtend deel, van 10:00-12:00 uur vanuit een technisch perspectief en een middagdeel van 13:15-16:00 uur met een strategisch perspectief. Tussen de twee delen in zit een (gratis) lunch in verzorgt door de organisatie.

Tijdens het ochtend deel zullen presentaties verzorgd worden door Iljitsch van Beijnum (MUADA) en schrijver van het boek Running IPv6, Simon Hania (technisch directeur van XS4ALL) en Peter van Eijk (Digital Infrastructures). Daarnaast is het de bedoeling om zoveel mogelijk interactie te hebben met de zaal, dus wie het eens goed in discussie wil gaan (over IPv6) met bovenstaande heren, hier is jullie kans.

Het middag deel zal voorzien worden van presentaties door Mark Frequin (Directeur-Generaal Ministerie van Economische Zaken), Brian Carpenter (voorzitter Internet Engineering Task Force), Roel Pieper (voorzitter commissie E-norm) en Daniel Karrenberg (chief scientist RIPE NCC). Waarvan je gerust kan zeggen dat deze het neusje van de zalm zijn op het gebied van beleidsmaker in onze sector.

Dus ik zou iedereen willen aanraden om nog snel in te schrijven voor dit geweldige seminar, dat overigens ook nog volledig gratis is ook, meer informatie is hier te vinden en inschrijven kan hier. Kleine waarschuwing, ik zal ook aanwezig zijn 😉

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...