Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Het belangrijkste bedrijfsnieuws van augustus

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 1 september 2014 10:00 uur

De afgelopen maand introduceerde BIT zijn MS-SQL instances, nam KPN een 100% belang in Argeweb en werd GiMiScale overgenomen door Unitt. Verder breidt i3D.net zijn verbinding uit tussen Rotterdam en Amsterdam, lanceert Leaseweb zijn flat free private cloud in Duitsland, blijkt uit onderzoek van True dat hostingprovider de belangrijkste partner webbureaus zijn en profiteren datacenters van de groei; hoogste halfjaaropname capaciteit in Amsterdam.

Overname Argeweb door KPN

KPN neemt een 100% belang in het hostingbedrijf Argeweb. Argeweb is een van de grootste en meest succesvolle hostingbedrijven van Nederland en levert diensten als domeinregistratie, shared hosting, hosted-exchange en online opslagdiensten aan het MKB.
Lees het volledige bericht

LeaseWeb lanceert zijn ‘flat-fee’ private cloud in Duitsland

LeaseWeb, een van de grootste hostingmerken ter wereld met een uitgebreide, on-demand cloudinfrastructuur variërend van virtuele tot bare metal servers, heeft het aantal locaties van zijn plug & play private cloud hosting platform uitgebreid. Na Nederland en Amerika, is LeaseWeb Private Cloud, powered by Apache CloudStack nu tevens gelanceerd in Duitsland.
Lees het volledige bericht

Onderzoek True: hostingprovider is belangrijkste partner webbureau

Hostingpartners zijn de belangrijkste technologiepartners van webbureaus. Dit blijkt uit een onderzoek dat onlangs in opdracht van managed hostingprovider True is uitgevoerd door marktonderzoekbureau The METISfiles. Het merendeel van de onderzochte bureaus werkt bij voorkeur met één hostingpartner samen. Managed hosting is daarbij de meest favoriete dienst die afgenomen wordt. Expertise, flexibiliteit en pro-activiteit, en beschikbaarheid (uptime) zijn de grootste pijnpunten in de dienstverlening van hostingpartners.
Lees het volledige bericht

Unitt Nederland N.V. neemt GiMiScale over, dé specialist in Managed Public Cloud-diensten

De managementteams van Unitt Nederland N.V. en GiMiScale B.V. kondigen aan dat GiMiScale is overgenomen door Unitt Nederland. De overname is een krachtig signaal dat de beide bedrijven inzetten op de toenemende vraag van Public Cloud naast Private Cloud-diensten in de hogere marktsegmenten.
Lees het volledige bericht

i3D.net breidt verbinding uit tussen Rotterdam en Amsterdam

Vanwege de constante groei van zowel de datacenters als het netwerk, is i3D.net continu op zoek naar technieken die deze groei kunnen vergemakkelijken en bespoedigen. Het is daarom geen verrassing dat i3D.net haar eigen dark fiber tussen Rotterdam en Amsterdam is gaan belichten. Met de MRV OptiDriver™ brengt i3D.net in één klap 400Gbps live tussen de Maasstad en de hoofdstad.
Lees het volledige bericht

Hoogste halfjaaropname datacenter-capaciteit in Amsterdam

Europese datacenters blijven profiteren van de groei in online diensten en cloud computing, wat in de eerste helft van 2014 geresulteerd heeft in een recordopname van datacentercapaciteit. Dit blijkt uit de nieuwste European Data Centres MarketView van vastgoedadviseur CBRE. Op de belangrijkste Europese markten, waaronder Amsterdam, werd in totaal 38MW aan capaciteit afgezet, een toename van 68% op jaarbasis.
Lees het volledige bericht

BIT introduceert MS-SQL instances

Het nieuwe platform bestaat uit twee nieuwe Fujitsu servers met Windows 2012 Failover Clustering. Naast de verbetering in de performance bieden we met deze opstelling ook een hogere beschikbaarheid aan. Bij verstoringen wordt er automatisch naar de partnernode op een andere locatie overgeschakeld.
Lees het volledige bericht

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...