Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Het belangrijkste bedrijfsnieuws van week 49

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 8 december 2014 10:00 uur

Afgelopen week werd bekend dat Vellance Provarix heeft overgenomen en dat BIT een kort geding aanspant tegen Wet Bewaarplicht Telecommunicatie. Verder neemt Copaco zijn nieuwe 2tCloud omgeving in gebruik, breidt Eurofiber zijn datacenter in Utrecht uit, introduceert STRATO een SEO tool en behaalt EvoSwitch zijn ISO 14001 certificering voor zijn AMS1 datacenter.

Overname Provarix door Managed Hosting Provider Vellance

De managed hosting provider Vellance heeft onlangs een 100% aandeel in Provarix genomen. Provarix is, net zoals Vellance, een managed hosting provider met een klantenportfolio waar vele verschillende branches in vertegenwoordigd zijn. Provarix functioneert als zelfstandig onderdeel van Vellance, waarbij uiteraard de dienstverlening op onverminderd hoog niveau door zal gaan.
Lees het volledige bericht

BIT spant met anderen kort geding aan tegen Wet Bewaarplicht Telecommunicatie

Internetprovider BIT start samen met privacy-voorvechter Privacy First, de Nederlandse Vereniging van Journalisten, de Groep Publiekstijdschriften van het Nederlands Uitgeversverbond, NDP Nieuwsmedia en de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten een kort geding tegen de Staat. Eis is onder meer dat de Wet Bewaarplicht Telecommunicatie wordt afgeschaft
Lees het volledige bericht

Copaco neemt nieuwe 2tCloud-omgeving in gebruik

Met de nieuwe infrastructuur en de nieuwe technologieën biedt Copaco haar resellers nog meer mogelijkheden om eindklanten cloudoplossingen op maat te leveren. Naast het bestaande aanbod van Virtuele Machines en diverse Software as a Service oplossingen, waaronder online back-up, filesharing en online security, is nu ook Infrastructure as a Service (IaaS) op basis van Microsoft Windows Azure Pack beschikbaar via het 2tCloud-platform.
Lees het volledige bericht

Snelle uitbreiding datacenter Eurofiber

Eurofiber gaat zijn datacenter in Utrecht verder uitbreiden om aan de toenemende vraag naar rack space en private suites te kunnen voldoen. Door de snelle groei is de eerste fase van 500 m2 nu zo goed als vol. Eurofiber opende in april 2012 de deuren van het succesvolle Tier 3-datacenter.
Lees het volledige bericht

SEO doe je eenvoudig zelf: STRATO introduceert SEO-tool

Een hoge positie bij Google? Bij STRATO kan dat nu tegen een heel lage prijs. STRATO introduceert namelijk rankingCoach, een SEO-applicatie voor iedere website. Vooral kleine bedrijven met een klein marketingbudget profiteren hiervan. Zij hoeven niet langer dure bureaus in te huren om een goede positie in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines te bereiken.
Lees het volledige bericht

EvoSwitch behaalt ‘ISO 14001’-certificering voor AMS1-datacenter

EvoSwitch, een vooraanstaande leverancier van duurzame en innovatieve datacenterdiensten, kondigde vandaag aan dat het gecertificeerd is voor ISO 14001:2004, voor zijn milieubeheersystemen ter ondersteuning van het AMS1-datacenter in de regio van Amsterdam (Nederland). EY CertifyPoint trad op als externe auditor voor de certificering.
Lees het volledige bericht

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...