Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Het belangrijkste bedrijfsnieuws van week 50

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 15 december 2014 10:00 uur

Afgelopen week werd bekend dat IS Group Serious Request gaat streamen en maakte Dimension Data en Rackspace de trends en verwachtingen voor 2015 bekend. Verder maakte Provider.nl bekend dat ze ISP Sercices overneemt, tekende Dataplace en Datacenter Rotterdam een samenwerkingsovereenkomst en maakte True bekend dat zij Belvilla hebben binnengehaald als klant. Ook een video impressie met een drone van het BIT datecenter, het behalen van ISO certificeringen door Fundaments en de lancering van een nieuwe vergelijkingsdashboard door DHPA en VOISS behoorde tot het belangrijkste bedrijfsnieuws

Provider.nl neemt ISP Services van Avira over

White label hostingleverancier Provider.nl heeft ISP Services van Avira B.V. overgenomen. Met deze acquisitie versterkt Provider.nl haar positie in de Nederlandse markt. De focus van Avira is de afgelopen jaren op de ontwikkeling van antivirus en anti-spamsoftware gelegd. Daarom is ervoor gekozen de hostingactiviteiten over te dragen aan een andere partij. Provider.nl is door haar hosting- en cloudexpertise de aangewezen partij om deze activiteiten over te nemen.
Lees het volledige bericht

Fascinerende video impressie met drone van datacenters BIT!

Op donderdag 13 november heeft Aeriallive filmopnames gemaakt van het gebouw en de datacenters van BIT. Het eindresultaat is een fascinerende film dat de datacenters vanuit een totaal andere perspectief laat zien. Voor deze opnames is gebruik gemaakt van een steadicam en een drone.
Lees het volledige bericht

Grootste hosting- en cloud providers samen in online vergelijkingsdashboard

Stichting DHPA en VOISS lanceren een nieuw vergelijkingsdashboard met daarin alle grote hostingpartijen en cloud providers in Nederland. Het dashboard fungeert als benchmark voor de markt en maakt het selectieproces voor de eindgebruiker eenvoudiger.
Lees het volledige bericht

True implementeert virtual hostingplatform bij Belvilla

Vakantiehuizenspecialist Belvilla heeft de hostingactiviteiten voor de diverse internationale websites ondergebracht bij managed hostingprovider True. Belvilla was op zoek naar een nieuwe hostingpartij voor het ontwerp, de bouw en het beheer van een High End/ High Availability platform, inspelend op de groei van het bedrijf, waarbij de developers zoveel mogelijk ontlast worden.
Lees het volledige bericht

Dataplace en Datacenter Rotterdam tekenen samenwerkingsovereenkomst

Dataplace, het modernste regionale carrier neutrale datacenter van Nederland, heeft recentelijk een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met Datacenter Rotterdam. Deze samenwerkingsovereenkomst stelt beide datacenters in staat haar opdrachtgevers nog beter te bedienen en oplossingen op het gebied van “twinning” en ultra-redundantie aan te bieden.
Lees het volledige bericht

Dimension Data presenteert top 5 datacentertrends voor 2015

ICT-oplossingen- en dienstenleverancier Dimension Data nam de almaar veranderende datacenterwereld onder de loep en zet nu de vijf belangrijkste trends voor 2015 op een rij. Ook laat de ICT-dienstverlener zien welke gevolgen deze ontwikkelingen hebben voor de business.
Lees het volledige bericht

Rackspace geeft cloud-voorspellingen voor 2015

Elk jaar kijkt John Engates, CTO van Rackspace, terug op het afgelopen jaar en blikt vooruit op het komende jaar. Op basis daarvan komt hij met een aantal voorspellingen. Dit zijn zijn cloudvoorspellingen voor 2015.
Lees het volledige bericht

Fundaments ontvangt ISO27001:2013 en NEN7510:2011 certificering

Fundaments, aanbieder van hoogwaardige Infrastructure as a Service (IaaS) diensten, heeft vandaag bekendgemaakt gecertificeerd te zijn naar ISO27001:2013 en NEN7510:2011. Daarmee is onafhankelijk vastgesteld dat alle processen met betrekking tot informatiebeveiliging aan de hoogste eisen voldoen.
Lees het volledige bericht

Nederlandse IS Group streamt Serious Request 2014 met Hybride Cloud platform

IS Group levert Serious Request ook dit jaar het platform om het evenement in 360 graden beelden via internet uit te zenden. De provider zet voor het derde jaar op rij kosteloos haar Hybride Cloud computing platform IS HyperGrid™ in voor de actie. Dankzij deze oplossing kan Serious Request het aantal gelijktijdige online bezoekers onbeperkt voorzien van de online uitzending van het evenement.
Lees het volledige bericht

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!