Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Het belangrijkste bedrijfsnieuws van week 4

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 27 januari 2015 10:00 uur

Afgelopen week werden 2 overnames bekendgemaakt:  Trans-iX neemt Makeweb & Secure DataServices en IS Group neemt RDC Xtended over. Verder is STRATO het snelgroeiende hostingbedrijf, upgrade i3D.net zijn netwerkcapaciteit, kunnen klanten de datacenters van Interconnect bekijken tijdens de inloopdagen, gaan Infradata en True een intensieve samenwerking aan en publiceert Denit zijn transparantierapport 2014.  Een overzicht van het belangrijkste bedrijfsnieuws:

Trans-iX neemt hostingproviders Makeweb & Secure DataServices over

Trans-iX neemt hostingproviders Makeweb & Secure DataServices over. Beide partijen zijn door het toemalig management bij Trans-iX onder gebracht na een zorgvuldig selectie proces.
Lees het volledige bericht

i3D.net upgrade netwerkcapaciteit

De afgelopen jaren zijn de bandbreedtelevels enorm gegroeid en deze blijven alsmaar groeien. Om voorbereid te zijn op deze constante groei heeft i3D.net zijn netwerkcapaciteit de afgelopen maanden een significante upgrade gegeven.
Lees het volledige bericht

STRATO snelstgroeiende hostingbedrijf van Nederland

In de tweede helft van 2014 was STRATO het hostingbedrijf met de grootste netto groei in het aantal geregistreerde .nl-domeinnamen. Tussen juli en december 2014 is dit aantal met ruim 17.700 toegenomen. Dit terwijl de netto groei van de .nl-markt al sinds 2011 fors afneemt.* Naast het .nl-domein profiteren ook de overige productlijnen in vergelijkbare mate van de groei. Dat geldt in het bijzonder voor de nieuwe sitebuilder, die STRATO in mei 2014 heeft gelanceerd.
Lees het volledige bericht

Inloopdagen Datacenters Interconnect

Interconnect biedt belangstellenden een unieke kijk in zijn eigen datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Normaal gesproken is het onmogelijk om zomaar een van deze datacenters binnen te lopen, maar Interconnect opent nu zijn deuren speciaal voor geïnteresseerden.
Lees het volledige bericht

Cloud provider IS Group breidt Desktop propositie uit met acquisitie RDC Xtended

IS (internedservices) Group neemt desktop en applicatie provider RDC Xtended over. Dit innovatieve bedrijf – een dochteronderneming van RDC Group – biedt een volwaardig portfolio van werkplek- en business applicaties uit de cloud. “Met deze overname breiden wij onze leidende positie in de markt verder uit. De innovatieve propositie van RDC Xtended en het complete portfolio van met name financiële en HR applicaties betekent een sterke uitbreiding van onze hosted desktop propositie DeskHub welke wij in 2014 al met meer dan 80% hebben laten groeien” aldus Jan Willem des Tombe, chief executive officer van IS Group.
Lees het volledige bericht

Denit Hosting Solutions publiceert transparantierapport 2014

Managed hostingprovider Denit uit Amsterdam heeft haar transparantierapport 2014 gepubliceerd. Als kwalitatieve hostingprovider, streeft Denit ernaar om klanten een onbelemmerde en veilige toegang tot het internet te bieden en om klantgegevens en privacy maximaal te beschermen. Soms zijn we echter op bevel van opsporingsinstanties of de rechter verplicht de onbelemmerde toegang en de privacy van klanten te beperken.
Lees het volledige bericht

Infradata ondersteunt True in de optimalisatie van de core netwerkinfrastructuur

Network integrator Infradata en managed hosting provider True zijn een intensieve samenwerking aangegaan voor de optimalisatie van de core netwerkinfrastructuur van True. Infradata ondersteunt True met design, consultancy, implementatie en support van de core backbone. Met de inzet van routing-, switching- en security- oplossingen van Juniper Networks wordt het netwerk van True schaalbaar gemaakt voor mogelijke investeringen in de toekomst.
Lees het volledige bericht

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?