Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Naar Domain Pulse 2007 (Baden, Zwitserland)

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 6 februari 2007 16:35 uur

Eindelijk is het weer zover, Domain Pulse 2007 gaat plaatsvinden op donderdag 8 en vrijdag 9 februari in Baden, Zwitserland. Zoals ik al eerder had aangekondigd, vertrek ik vanavond met de nachttrein richting Zwitserland, waarna ik dan om 8:00 uur s’ochtends voet zal zetten op Zwitserse bodem. Die dag ga ik gebruiken om te genieten van het kuur hotel waar ik verblijf.

Vorig jaar was ik ook op Domain Pulse, dat destijds iets dichterbij in Berlijn werd gehouden. Het enige dat wel jammer is dat ik in tegenstelling tot vorig jaar hoogstwaarschijnlijk niet de ‘einzigste Hollander’ zal zijn, gezien er iemand van GovCERT op de sprekerslijst staat. Al zou het ook leuk zijn als bijvoorbeeld SIDN ook aanwezig zou zijn dit jaar, vorig jaar dachten ze dat ik van SIDN was, gezien de naam van de organisatie die ik vertegenwoordigde ook met Stichting begon en op Nederland eindigde.

De lijst met sprekers ziet er dit jaar ook weer goed uit. Vorig jaar was ik alleen de eerste dag gegaan, die duurde van 9 uur ’s ochtends tot 12 uur ’s nachts, zo laat omdat er een goed avondprogramma was samengesteld. Dit jaar zal ik beide dagen aanwezig zijn, waarna ik op de tweede dag om 21:00 uur de nachttrein terug naar Nederland zal pakken.

Ondanks het feit dat ik WiFi tot mijn beschikking heb in mijn hotel, denk ik dat ik niet direct een verslag (van de eerste dag) zal kunnen publiceren. Dit gezien de abendveranstaltung waarschijnlijk weer laat zal worden en om 9 uur ’s ochtends de tweede dag van Domain Pulse weer aanvangt. Dan moet ik natuurlijk wel weer een beetje wakker zijn natuurlijk 😉

Ondertussen hebben meerdere mensen mij gevraagd wat ik van Domain Pulse 2007 verwacht. Allereerst veel, héél veel Duits, luisteren en spreken, gezien Domain Pulse volledig Duitstalig is. Daarnaast ook weer te spreken met mensen die ik vorig jaar heb gesproken.

Zo is er een advocaat en journalist waar ik vorig jaar mee had gesproken. Ik had toen (nog) geen idee waar die voor schrijft. Tegenwoordig is Domain-Recht, waar hij voor schrijft, een belangrijke bron van nieuws voor ISPam.nl. Daarnaast zal Domain Pulse 2007, net zoals vorig jaar, gewoon een geweldig congres worden, hoop ik!

Arjan Bijnen, 6 februari 2007 9:11 pm

Nou Arnout, veel succes!! Als de kat van huis is.... Neej hoor, we zullen braaf zijn tijdens je afwezigheid ;-)

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.