Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Bezoek de ISPam.nl stand op Hostingcon Europe (22 en 23 september)

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 21 september 2015 10:00 uur

Dinsdag en woensdag vindt de tweede editie van Hostingcon Europe plaats. Ook dit jaar zal ISPam.nl als mediapartner verslag doen van het evenement. Daarnaast zijn we ook met een eigen stand op de beursvloer aanwezig. Dat laatste is natuurlijk al een goede reden om Hostingcon Europe te bezoeken. Aan Andy Grider van de Hostingcon-organisatie heb ik gevraagd wat bezoekers dit jaar kunnen verwachten.

Het aantal deelnemers dit jaar is volgens Grider aanzienlijk hoger dan vorig jaar. In totaal verwacht de organisatie maar liefst 650 deelnemers te mogen verwelkomen uit 40 verschillende landen. Het grote aantal deelnemers verklaart Grider door enkele veranderingen ten opzichte van de eerste editie. De belangrijkste veranderingen zijn dat de toegangsprijs is verlaagd, er nog meer aandacht is besteed aan de relevantie van de presentaties voor hosters en dit jaar zijn er ook twee keynotes (in plaats van één vorig jaar). Ook is er op de tweede dag van het evenement aansluitend The WHIR Amsterdam Networking Event zodat de deelnemers nog meer mogelijkheden hebben om onderling te netwerken.

Grider ziet er zelf naar uit om tijdens het evenement alle exposanten op de beursvloer te bezoeken en hun nieuwste producten te bekijken en een gratis t-shirt of twee mee te pakken. Een paar drankjes doen en nieuwe mensen ontmoeten bij netwerk evenementen is voor hem ook altijd een hoogtepunt. Daarnaast ziet Grider zelf uit naar de presentatie ‘Why Going Global is Important and How To Do It Without Going Broke’. Die presentatie zal worden gegeven door Bob Bennink, Business Director van Treestle en gaat over welke uitdagingen er zijn bij ISP’s, hosters en hun klanten wanneer ze wereldwijd gaan opereren.

Zelf is ISPam.nl ook vertegenwoordigd op de beursvloer met stand #128 die duidelijk herkenbaar is aan de ISPam.nl-banners. Onze redacteuren zijn tijdens Hostingcon Europe druk bezig met interviews en verslaggeving maar er is wel een andere heel (smakelijke) reden om onze stand te bezoeken.

ADV: Bezoek de ISPam.nl stand op Hostingcon Europe én dan kun je ook verschillende leerzame presentaties bezoeken. Een ticket voor Hostingcon Europe koop je hier last-minute met 50% korting met de code ISPAM50. ISPam.nl is mediapartner van HostingCon Europe.

hostingcon-ispam

 

 

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...