Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Waarom stopt Triple-V B.V. met webhosting?

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 27 mei 2006 21:47 uur

De laatste dagen was er nogal wat te doen om downtime bij Triple-V toen ik zojuist de reacties op ISPGids.com zat te pre-reviewen viel mij op dat er in de beschrijving van een reactie stond dat Triple-V er mee gestopt zou zijn. Na een bezoekje aan de website van Triple-V bleek dit inderdaad te kloppen.

Op de website van Triple-V lezen we:

Vanaf heden is Triple-V B.V. wegens omstandigheden gestaakt met het verwerken van webhostingaanvragen.

——————————————————————————–

Voor de bestaande klanten van Triple-V is een partner gevonden die de websites onder zich wilt brengen. Deze partner is DahHosting. DahHosting heeft al vele jaren ervaring in de hostingbranche en heeft zijn servers en kantoor in datacentrum DataBarn te Amsterdam. Hierdoor is een zeer snelle respons op een supportaanvraag mogelijk of zijn storingen zeer snel verholpen. Bezoek de website van DahHosting op http://www.dahhosting.nl.

DahHosting biedt u een 24/7 supportnummer aan, support per e-mail en indien nodig kunt u als geautoriseerde gebruiker 24x7x365 het datacentrum bezoeken. Ook maken zij gebruik van Direct Admin zoals u gewend bent bij Triple-V. Ook is het mogelijk om bij hun streaming-, exchange-, server- en gamehosting af te nemen.

Omdat Triple-V ander soort pakketten hanteerde dan DahHosting is er een afspraak geregeld dat de klanten van Triple-V er niet op achteruit zullen gaan qua hostingruimte deze zal hetzelfde blijven, echter het dataverkeer wordt veel groter waardoor u er alleen maar op vooruit gaat.

U kunt simpel aangeven dat u wilt overstappen door het onderstaande formulier in te vullen en als u niet naar DahHosting wilt dan bent u vrij om een andere hostingmaatschappij te kiezen en daar uw websites onder te brengen.

Weet iemand meer van dit acute stoppen van Triple-V met webhosting, dat zelf zegt niet falliet te zijn. Waarbij je je dan toch afvraagt waarom ze dan op stel en sprong ineens hun webhosting activiteiten staken en klanten daarmee, ondanks een partner waar klanten indien gewenst terecht kunnen, duperen.

ISPam.nl Job board

Stijn, 4 juni 2006 9:28 am

Er hangt meer dan een luchtje aan deze zaak, geinteresseerden kunnen hierover lezen op webhostingtalk.nl waar de laatste dagen een thread van meer dan 200 posts over deze zaak is ontstaan. Blijf hoe dan ook zo ver mogelijk van deze beide partijen vandaan.

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

De jaarcijfers bekeken: Hostway
nachnahme kreditkarte zahlen: Den perfekte basis-tee for mig er i viscose(blanding), falder tungt og løst, er tynd, har bådu...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!