Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: Previder, IT-Ernity, Interxion

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 9 november 2015 13:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Previder introduceert pay-per-use IaaS-platform, IT-Ernity stelt Chris de Jongh aan als CEO en Interxion bouwt achtste datacenter in Amsterdam.

1. Previder introduceert pay-per-use IaaS-platform

Previder, leverancier van datacenter-, cloud- en connectiviteitsdiensten, introduceert een nieuw Infrastructure-as-a-Service platform. Previder IaaS biedt een uitstekende performance, is specifiek bedoeld voor het hosten van bedrijfskritische applicaties, en kan beheerd worden via een gebruiksvriendelijke portal. Voor maximale betrouwbaarheid wordt het IaaS-platform gehost op de twin-datacenter infrastructuur van Previder.
Lees het volledige artikel

2. IT-Ernity stelt Chris de Jongh aan als CEO

IT-Ernity, een leidende internet solutions partner (ISP) in Nederland, heeft met ingang van vandaag Chris de Jongh (55) aangesteld als CEO. In deze rol zal Chris verantwoordelijk zijn voor het bevorderen en bestendigen van de organische groei van de onderneming en de verdere integratie en professionalisering van de organisatie.
Lees het volledige artikel

3. Interxion bouwt achtste datacenter in Amsterdam

Het Nederlandse Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, kondigt vandaag de bouw aan van zijn achtste datacenter in Amsterdam (AMS8). AMS8, waarbij de meest innovatieve technieken op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiƫntie worden toegepast, zal bij voltooiing 8.000 vierkante meter gefaciliteerde datacenterruimte omvatten, met circa 15 MW elektrisch vermogen dat beschikbaar komt voor klanten.
Lees het volledige artikel

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.