Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: Intelligent, Odin en Custom Connect

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 23 november 2015 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Hostingbedrijven Intelligent en Sentia kondigen fusie aan, Odin 2015 Global SMB Cloud Insights™ Report: opkomende markten profiteren van toenemende vraag naar clouddiensten en Custom Connect sluit AS260 aan op de London Internet Exchange (LINX).

1. Hostingbedrijven Intelligent en Sentia kondigen fusie aan

Intelligent, de Belgische marktleider in hostingdiensten vooral bekend voor haar merken Combell, Register, Unitt en Stone IS, bundelt de krachten met het Nederlandse Sentia. Zij zijn de grootste specialist in Nederland in het beheer van schaalbare en bedrijfskritische IT-platformen. Dankzij een sterke synergie tussen beide bedrijven ontstaat een zeer divers dienstenportfolio voor SME’s en Large Enterprises. De groep gaat verder onder de naam Intelligent.
Lees het volledige artikel

2. Odin 2015 Global SMB Cloud Insights™ Report: opkomende markten profiteren van toenemende vraag naar clouddiensten

De vraag naar kosteneffectieve IT-oplossingen, in combinatie met een verbeterde infrastructuur en de beschikbaarheid van breedband, biedt opkomende markten de grootste groeimogelijkheden op het gebied van clouddiensten. Dit komt voort uit onderzoek door Odin uitgevoerd, dat heeft aangetoond dat de markt voor clouddiensten voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB) in opkomende regio’s naar verwachting zal toenemen met een samengestelde jaarlijkse groei van bijna 30 procent per jaar.Lees het volledige artikel

3. Custom Connect sluit AS260 aan op de London Internet Exchange (LINX)

Custom Connect heeft zijn AS260 netwerkplatform aangesloten op de London Internet Exchange (LINX). LINX is de op twee na grootste Exchange in Europa (na AMS-IX in Amsterdam en de Duitse DECIX). Het betekent een belangrijke uitbreiding van de AS260 infrastructuur.Lees het volledige artikel

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

Hybride cloud zorgt voor afhankelijkheid
Nederlandse organisaties verliezen grip op de volledige IT-omgeving wanneer zij kiezen voor een hybride cloud-omgeving. Reden hiervoor is vaak het ontbreken van integraal inzicht. Dat stelt SPS, specialist in IT-beheer en ontwikkelaar van IT-beheersoftware Gensys, in haar nieuwe whitepaper ‘Cloud-monitoring essentieel voor integraal inzicht’. Om toch succesvol de overstap te maken naar een hybride cloud zonder compleet de controle weg te geven, is het essentieel dat de volledige IT-infrastructuur gemonitord wordt, zowel on-premise als in de cloud.
Lees het volledige artikel

SmartDC genomineerd in Financieele Dagblad Gouden Gazellen Awards
SmartDC in Rotterdam is voor de derde keer in haar zesjarig bestaan genomineerd voor de Financieele Dagblad Gouden Gazellen Awards als een van de snelst groeiende winstgevende bedrijven in Nederland. Met een groei van meer dan 30% per jaar is SmartDC inmiddels het grootste datacenter van Zuid-Holland. Directeur Richard Boogaard is met name trots op de stabiele groeicijfers van SmartDC: “SmartDC beheert inmiddels twee datacenters; in Rotterdam en Heerlen, beide datacenters zijn vanaf de opening winstgevend geweest. Ons bedrijf kent een gelijkmatige groei waar wij onze investeringen op afstemmen. Financiële stabiliteit is erg belangrijk voor datacenters en haar klanten.”
Lees het volledige artikel

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...