Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Switch Datacenters, Serverius en Tuxis

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 29 maart 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, Serverius en Huawei gaan demo-site partnership aan en Tuxis levert onafhankelijke internettoegang over glasvezel en DSL

 1. Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)

Switch Datacenters, aanbieder/operator van carrier-neutrale colocatie services en ‘built-to-suit’ corporate datacenters met eigen datacenters in Amsterdam Zuidoost en Woerden, heeft indirect adiabatische koeling in zijn datacenters geïmplementeerd. De technologie wordt geleverd door het Nederlandse bedrijf Air@Work en zorgt voor significante besparingen op het gebied van energie- en waterverbruik en onderhoud. Deze technologie stelt Switch Datacenters in staat om een gecalculeerde PUE van 1,07 te realiseren.
Lees het volledige bericht

 2. Serverius en Huawei gaan demo-site partnership aan

Huawei en Serverius zijn op CeBit 2016 een demo-site partnership aangegaan. Hiermee wordt het Serverius datacenter DC2 een officiële demo-site en zullen beide partijen ook samen anti-DDoS diensten gaan aanbieden voor de Europese markt. Tijdens de uitgebreide signing ceremonie liet o.a. Serverius zien hoe ze verschillende lagen Huawei hardware en technologie hebben ingezet voor het eigen Europese DDoS protectie platform dat nu al wordt gebruikt door meer dan 1000 gebruikers.
Lees het volledige bericht

 3. Tuxis levert onafhankelijke internettoegang over glasvezel en DSL

Tuxis heeft haar portfolio uitgebreid met internettoegang waarbij zij gebruik maken van de netwerken van o.a. Eurofiber, Unet, KPN, EUNetworks, Ziggo, CaiWay, NDIX en Relined waar Tuxis, via haar eigen infrastructuur, internettoegang op verzorgt. De verbindingen komen uit bij Tuxis in het datacenter waardoor er volledige controle is over de wijze waarop de internettoegang geregeld wordt. Zij kunnen voor u vestigingen koppelen die in verschillende leveringsgebieden zitten. Dus nooit meer een DSL-aanbieding van partij A terwijl er glasvezel van partij B in de stoep ligt.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

Serverius levert DDoS-bescherming aan NDIX-gebruikers

Serverius Connectivity is gestart met het leveren van haar DDoS-beschermingsproducten aan aanbieders op de digitale marktplaats van NDIX. Hiermee hebben aanbieders de mogelijkheid om via het NDIX-netwerk direct diensten bij Serverius af te nemen en deze aan hun eigen productportfolio toe te voegen.
Lees het volledige bericht

Oprichting branchorganisatie Fiber Carrier Association

Op 7 maart is de stichting Fiber Carrier Association (FCA) bij de notaris opgericht. Hierbij waren de voorzitter Rick van Fucht (Relined Fiber Network), secretaris Peter Oskam (Rekam), penningmeester Niels van der Pluijm (Breedband Tilburg) en directeur Andrew van der Haar aanwezig.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.