Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Internedservices, ISPConnect en Tilaa

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 4 april 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Internedservices neemt providers Redbee en Fortytwo over, Eerste aansluitingen op gezamenlijk programma van hosting- en cloudproviders ter bestrijding van cybercrime en abuse gerealiseerd en IaaS, PaaS, SaaS? AaaS (Afschepen as a Service) is the new kid in town!

 1. Internedservices neemt providers Redbee en Fortytwo over

IS Group B.V. (Internedservices), een dochteronderneming van Koninklijke KPN N.V. (‘KPN’) kondigt vandaag de overname aan van 100% van het aandelenkapitaal in Redbee B.V., leverancier van secure managed hosting- en cloud diensten en Fortytwo B.V., specialist in IT-security en networking. Internedservices koopt de aandelen van de oprichters van beide bedrijven. Financiële details worden niet bekend gemaakt.
Lees het volledige bericht

 2. Eerste aansluitingen op gezamenlijk programma van hosting- en cloudproviders ter bestrijding van cybercrime en abuse gerealiseerd

Het gezamenlijke initiatief AbuseHUB van ISPConnect, de Dutch Hosting Provider Association en Abuse-IX is gestart met de pilotfase. De eerste hostingproviders zijn aangesloten om doelmatig abuse van het internet en cybercrime te kunnen bestrijden, zo maakt ISPConnect bekend. De sector toont daarmee haar zelfregulerende karakter en het vermogen om het initiatief te nemen bij de bestrijding van problemen die een bredere maatschappelijke impact hebben.
Lees het volledige bericht

 3.  IaaS, PaaS, SaaS? AaaS is the new kid in town!
AaaS: Afschepen as a Service

Recent onderzoek wijst uit dat het aanhoren van ongewenste sales pitches bedrijven wekelijks honderden euro’s kost, waarbij de negatieve energie bij het niet durven onderbreken van de verkoper een grote rol speelt. De medewerkers van Tilaa (Europese business cloudprovider) liepen hier ook tegenaan en kwamen in actie. Met als resultaat een unieke afscheep-service voor telemarketeers.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen:

Previder start onderzoek naar ondergronds datacenter

Previder, leverancier van datacenter-, cloud- en connectiviteitsdiensten, start een pilot voor het bouwen van een ondergronds datacenter. Deze aanvulling op de twee datacenterlocaties van Previder zal worden gerealiseerd in de oude Twentse zoutcavernes.
Lees het volledige bericht

200% hogere productiviteit Shock Media medewerkers dankzij medische wetenschap

Hosters in Nederland zijn continu bezig om hun dienstverlening sneller en stabieler te krijgen. Vele technieken zijn hier al voor onderzocht en toegepast. Geheel uniek gaat Managed Hoster Shock Media ook de medische wetenschap aanwenden om haar dienstverlening nog verder te verbeteren.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.