Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen 2 weken: VDX, Interxion en Equinix

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 9 mei 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: VDX biedt nu Office 365 tegen de laagste prijs van Nederland, Interxion maakt kwartaalcijfers bekend en Equinix AM3 verkrijgt prestigieuze LEED Gold certificering.

 1. VDX biedt nu Office 365 tegen de laagste prijs van Nederland

VDX introduceert Office 365 als aanvulling op zijn huidige diensten en helpt ondernemers over te stappen naar de cloud. VDX startte met het leveren van Office 365 om de toenemende vraag naar virtuele werkplekken in te vullen en ondernemers veilig in de cloud te laten werken. Met Office 365 kunnen ondernemers altijd, overal en op al hun devices e-mail ontvangen en versturen, en hun agenda beheren. Ook beschikken ondernemers over 1 terabyte aan opslag. Daarnaast heeft de ondernemer altijd de beschikking over Word, Powerpoint en Excel.
Lees het volledige bericht

 2. Interxion maakt kwartaalcijfers bekend

Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutraledatacenterdiensten, heeft vandaag zijn kwartaalcijfers bekend gemaakt. Het Engelstalige bericht kunt u hieronder lezen.
Lees het volledige bericht

 3. Equinix AM3 verkrijgt prestigieuze LEED Gold certificering

Equinix, wereldwijd leverancier van interconnectie- en datacenteroplossingen, heeft een LEED Goud certificering verkregen voor haar datacenter AM3 op het Science Park in Amsterdam. Goud is de een na hoogste onderscheiding (er is normaal, zilver, goud en platinum) voor een gebouw op het gebied van duurzaamheid. AM3 is daarmee het eerste Equinix datacenter in Europa, Midden-Oosten en Azië met een LEED Gold certificering. Equinix streeft ernaar haar datacenters met LEED te certificeren en daarmee te onderstrepen dat Equinix duurzaam ondernemen serieus neemt.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen

Wereldspeler Colt ontsluit beide datacenters van The Datacenter Group
De wereldwijde netwerkspecialist Colt heeft de twee datacenters van The Datacenter Group beide redundant aangesloten. Het gaat om de datacenters in Amsterdam en Delft. De strategische samenwerking past binnen de visie van Colt om haar netwerk naar lokale datacenters uit te breiden.
Lees het volledige bericht

Baanbrekende technologie voor het automatisch vaststellen van diabetische retinopathie nu beschikbaar in Nederland
Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, kondigt aan dat IDx een Point-of-Presence (PoP) heeft geïnstalleerd in een Interxion-datacenter op de Schiphol campus. IDx is een Amerikaanse start-up die een nieuwe generatie van medisch diagnostische oplossingen biedt die bijdragen aan een hogere kwaliteit en meer efficiëntie in de gezondheidszorg.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.