Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: The Datacenter Group, Uniserver en LeaseWeb

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 16 mei 2016 12:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: The Datacenter Group  gaat een strategische samenwerking aan met Custom Connect,  Uniserver voorkomt DDoS-aanvallen met Flowmon en NaWas en LeaseWeb Platinum Sponsor van de Apache Software Foundation.

 1. The Datacenter Group en Custom Connect bekrachtigen samenwerking

The Datacenter Group (TDCG) gaat een strategische samenwerking aan met Custom Connect (CC). Deze overeenkomst op het gebied van connectiviteit omvat een samenwerking op kennis- en klantniveau.
Lees het volledige bericht

 2. Uniserver voorkomt DDoS-aanvallen met Flowmon en NaWas

Cloud hosting provider Uniserver controleert al het in- en uitgaande netwerkverkeer met een oplossing van Flowmon Networks. Met als doel geautomatiseerd DDoS-aanvallen tegen te houden en het uitgaande verkeer te controleren op eventuele malware. De geïmplementeerde oplossing is tevens geïntegreerd met de Nationale anti-DDoS Wasstraat (NaWas).
Lees het volledige bericht

 3. LeaseWeb Platinum Sponsor van de Apache Software Foundation

LeaseWeb, één van ’s werelds grootste hostingmerken, kondigt vandaag aan dat het Platinum Sponsor van de Apache Software Foundation (ASF) is geworden. De sponsorovereenkomst maakt het voor de ASF mogelijk om op basis van LeaseWeb’s hostingoplossingen grote hoeveelheden infrastructuur in de VS en Nederland op te zetten.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen

Eurofiber benoemt Jeanine van der Vlist tot Managing Director Nederland

Met ingang van 1 juni wordt Jeanine van der Vlist (51) Managing Director van Eurofiber in Nederland. Van der Vlist was reeds in dienst bij deze leverancier van digitale infrastructuur als Commercial Director. In haar nieuwe functie is zij verantwoordelijk voor alle activiteiten van Eurofiber in Nederland en rapporteert zij aan de directie van de Eurofiber Group met Alex Goldblum als CEO.
Lees het volledige bericht

Interoute opent nieuw Virtual Data Center in Istanbul

Interoute, eigenaar van een wereldwijd cloudserviceplatform en van een van Europa’s grootste netwerken,  breidt haar networked cloud platform verder uit richting Azië met een nieuwe Virtual Data Centre (VDC) zone in Istanbul. De toevoeging van deze nieuwe cloud zone brengt het aantal VDC locaties van Interoute op 15 wereldwijd, verdeeld over 3 continenten. De nieuwe zone in Istanbul onderstreept Interoute’s voortdurende uitbreiding van het cloud platform. Interoute is de enige cloud provider met een zone in Turkije, die is verbonden met het wereldwijde cloud platform met zones in de rest van Europa, de VS en Azië.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.