Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Switch Datacenters, Vellance en Sentia

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 13 juni 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Switch Datacenters realiseert 10 GbE dark fiber interconnects tussen zijn datacenters in Amsterdam Zuidoost en Woerden, Vellance introduceert: Vellance Blast en Sentia opent in Delft een vierde kantoor in de Benelux.

 1. Switch Datacenters realiseert 10 GbE dark fiber interconnects tussen zijn datacenters in Amsterdam Zuidoost en Woerden

Switch Datacenters, aanbieder/operator van carrier-neutrale colocatie services en ‘built-to-suit’ corporate datacenters, heeft zojuist de aanleg afgerond van een door euNetworks geleverde 10 Gigabit Ethernet (GbE) interconnects verbinding tussen zijn datacenters in Amsterdam Zuidoost en Woerden, Switch AMS1 en Switch AMS2. DWDM technologie biedt colocatie gebruikers in de twee datacenters de mogelijkheid om meerdere virtuele fibers in te zetten ten behoeve van back-up, failover en het creëren van maximale redundantie.
Lees het volledige bericht

 2. Vellance introduceert: Vellance Blast

Vellance breidt haar services uit met een nieuw product genaamd Vellance Blast. Het betreft een nieuwe wereldwijde caching service voor zowel statische- als ook dynamische sites/content (full page). Deze service heeft het bestaande Vellance CDN in korte tijd vervangen. De primaire onderdelen waar dit product aan voldoet is het waarborgen van goede bereikbaarheid per continent en het kunnen toepassen van technieken als HTTP/2 en “caching byte range requests” van media files voor bijvoorbeeld streaming video. Daarnaast biedt Vellance Blast een extra buffer tegen DDoS-aanvallen.
Lees het volledige bericht

 3. Sentia opent in Delft een vierde kantoor in de Benelux

Sentia ontwikkelt zich in een rap tempo, zowel in zijn dienstenportfolio als in zijn bedrijfsvoering. Ter aanvulling van de kantoren in Nieuwegein, Amsterdam en Gent opent op 9 juni een nieuwe locatie in Delft. Een bewuste keuze met de Technische Universiteit Delft in de nabije omgeving. Voor het team van Sentia Managed Public Cloud, als Managed Service Partner van Amazon Web Services, zal Delft een belangrijke standplaats zijn.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen

Fujitsu introduceert wereldwijd Cloud Service K5

Fujitsu heeft de wereldwijde lancering aangekondigd van zijn next-generation IaaS and PaaS clouddienst, Fujitsu Cloud Service K5. Dit is het eerste platform dat digitale transformatie mogelijk maakt door het naadloos integreren van traditionele ICT-systemen met nieuwe technologieën uit de cloud. De nieuwe clouddienst versnelt applicatieontwikkelingen en combineert betrouwbaarheid, prestaties en schaalbaarheid met de kostenefficiëntie van open-source cloudsystemen.
Lees het volledige bericht

Klanten Relined Fiber Network zijn zeer tevreden en beoordelen de dienstverlening met een 8.4

In februari 2016 is een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder de klanten van Relined Fiber Network. Het onderzoek is uitgevoerd door Integron, een toonaangevend onderzoek- en adviesbureau gespecialiseerd in tevredenheid-, beleving- en loyaliteitsonderzoek onder klanten en medewerkers.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.