Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: TransIP, LeaseWeb en Flowmon

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 4 juli 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Omar Benameur start als Chief Marketing Officer bij TransIP, LeaseWeb versnelt de levering van de infrastructuur met NetApp Flash en Flowmon helpt grootste Europese DDoS-bestrijder aanvallen te verwerken

 1. Omar Benameur start als Chief Marketing Officer bij TransIP

Omar Benameur is benoemd als Chief Marketing Officer bij TransIP. In eerste instantie gaat Omar de buitenlandse activiteiten van TransIP aansturen. Het buitenland is een logische stap voor TransIP, aldus CEO Jeroen Hüpscher: “We zijn bekend om onze goede dienstverlening en uitstekende kwaliteit op o.a. domeinnamen, webhosting en VPS-en (servers uit de cloud). Eind vorig jaar hebben we STACK gelanceerd waarmee iedereen in Nederland gratis een online harde schijf van 1.000 GB kan krijgen. Omar heeft precies de juiste mix in ervaring en ambitie om ons customer first DNA te vertalen naar het buitenland”.
Lees het volledige bericht

 2. LeaseWeb versnelt de levering van de infrastructuur met NetApp Flash

LeaseWeb, een van de grootste hostingmerken ter wereld, biedt een groot aantal oplossingen voor cloudhosting, bare-metal servers, CDN-services en meer. Bij alle bedrijfsactiviteiten staat de klant centraal. Als onderdeel van de public-cloudstrategie wilde het bedrijf de levering van de infrastructuur versnellen om klanten in staat te stellen hun missiekritische workloads in de cloud te plaatsen.
Lees het volledige bericht

 3. Flowmon helpt grootste Europese DDoS-bestrijder aanvallen te verwerken

Stichting Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP) beschermt de digitale infrastructuur van de Benelux tegen DDoS-aanvallen met de Nationale Anti-DDoS Wasstraat (NaWas). NaWas is het resultaat van een samenwerkingsinitiatief van lokale ISP’s en hostingbedrijven, om DDoS-aanvallen effectiever te bestrijden. Een deel daarvan bestaat uit een Flowmon-oplossing.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen

AFAS verlengt cloud hostingcontract met LeaseWeb

LeaseWeb, één van ’s werelds grootste hostingmerken, kondigt vandaag aan dat AFAS zijn cloud hostingcontract met drie jaar heeft verlengd. Vanwege de sterke groei van AFAS Online was er behoefte aan meer capaciteit en een krachtiger platform voor de eindgebruiker. AFAS zal daarom zijn private cloud infrastructuur uitbreiden met een derde datacenterlocatie binnen het LeaseWeb netwerk. Hierdoor wordt het platform efficiënter en kan er optimale performance, veiligheid en schaalbaarheid worden gewaarborgd voor eindgebruikers.
Lees het volledige bericht

Flevoziekenhuis kiest Aruba HPE voor digitaal ziekenhuis van de toekomst

Aruba, een onderneming van Hewlett Packard Enterprise (NYSE: HPE), is door het Flevoziekenhuis in Almere geselecteerd om het digitale ziekenhuis van de toekomst te realiseren. Met het toenemende gebruik van mobiele apparatuur in het ziekenhuis is de noodzaak ontstaan om de WiFi-infrastructuur te moderniseren. Aruba HPE ontwikkelt daarvoor een mobile-first omgeving waarin een betere toegang voor mobiele apparatuur wordt gerealiseerd. Op deze manier kan er voldaan worden aan de groeiende vraag aan mobiele innovatie in en rondom het ziekenhuis.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.