Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: LeaseWeb, ttec en Dutch Cloud

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 28 november 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: LeaseWeb en Northwave gaan samen managed security services aanbieden, Vijf trends beheersen momenteel de opslagindustrie en MAIN Energie vindt passende partner in Dutch Cloud.

 1. LeaseWeb en Northwave gaan samen managed security services aanbieden

LeaseWeb, één van ’s werelds grootste hosting merken, en security specialist Northwave kondigen vandaag een strategische samenwerking aan om geavanceerde managed security services aan te bieden. Klanten van LeaseWeb kunnen nu hun IT-omgevingen onder permanente bescherming brengen van het Northwave Computer Emergency Response Team (CERT). De samenwerking is opgezet om klanten van LeaseWeb te begeleiden en te adviseren bij alle onderwerpen die beveiliging raken. Als onderdeel van deze nieuwe dienst gaat Northwave System Information and Event Management (SIEM) sensoren inzetten om IT-omgevingen van klanten permanent te monitoren en cyberinbreuken te kunnen opsporen.
Lees het volledige bericht

 2. Vijf trends beheersen momenteel de opslagindustrie

Gelijksoortige opslagmedia behoren tot het verleden. De digitale vooruitgang, de stroom van verschillende type gegevens en de hogere eisen die gesteld worden aan schaalbaarheid en flexibiliteit vragen nieuwe opslagmogelijkheden. Service provider ttec ziet een opmars van vijf trends. Tot een paar jaar geleden waren data opslagsystemen bij de meeste bedrijven nog in Direct-Attached-Storage (DAS), Network-Attached-Storage (NAS) of Storage-Area-Networks (SAN) onderverdeeld. De prestaties waren afhankelijk van het aantal drives en de performance van de disks.
Lees het volledige bericht

 3. MAIN Energie vindt passende partner in Dutch Cloud

MAIN Energie, dé energieleverancier voor de zakelijke markt, is onlangs overgegaan naar de cloud van Dutch Cloud. MAIN Energie zocht al een tijdje naar een partner die de zorg voor de ICT-infrastructuur uit handen kon nemen. Stijn Klaassen, Manager IT Innovatie en Data van MAIN Energie vertelt: “MAIN is de schakel tussen de klant, de producent en de netbeheerder. Het gaat om veel berichtenverkeer tussen veel, vaak complexe systemen van diverse partijen. Dat moet allemaal snel en goed gebeuren. Onze IT moet het altijd foutloos doen.”
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.