Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Uitkomsten SIDN Deelnemers Tevredenheids Monitor 2007

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 5 juni 2007 09:28 uur

Gisteren heeft SIDN in een nieuwsbrief de uitkomsten van de Deelnemers Tevredenheids Monitor 2007 bekend gemaakt. Totaal hebben 450 of zo’n 20 procent van de SIDN deelnemers meegewerkt aan het onderzoek. Hieruit blijkt een hogere waardering van de whois en zonefile, waarvan de frequentie verhoogd is naar twee keer per dag (6:00 en 18:00 uur). Al blijft er ruimte voor verbetering. Verder wordt ook papierlozeregistratie positief, doorlooptijd van behandeling van problemen en het contact per e-mail als telefoon wordt positiever beoordeeld.

Aan de andere kant blijkt ook uit het onderzoek dat er nog dingen beter kunnen. Zo blijft de beschikbaarheid van de whois een belangrijk punt en ook de gebruiksvriendelijkheid van de DRS formulieren en afhandeling van foutieve mutaties blijven punten waar de SIDN deelnemers niet helemaal tevreden zijn. SIDN zegt daar dan ook aan te blijven werken!

De uitkomsten van dit eigen onderzoek van SIDN komt in grote lijnen overeen met mijn Onafhankelijke SIDN deelnemers onderzoek. In ieder geval blijkt uit beide onderzoeken dat de deelnemers van mening zijn dat SIDN goed op weg is, maar dat er nog steeds hard gewerkt moet worden om tot een nóg betere dienstverlening te komen!

Verder maakte SIDN gisteren in de nieuwsbrief ook bekend dat er al 120 aanmeldingen voor de SIDN Relatiedag zijn. Ik heb gehoord dat het aantal nog verder gegroeid is en dat er ondertussen 150 aanmeldingen zouden zijn, waarmee de maximale capaciteit van de zaal wordt benaderd. De opvolger van de deelnemers vergadering lijkt daarmee zowel wat betreft het programma als het aantal aanwezige deelnemers grootser dan ooit te voren te worden!

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?