Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Vervul een SIDN vacature: Relatiemanager

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 11 juli 2007 08:18 uur

SIDN logoDe vacatures uit de vorige editie van “Vervul een SIDN vacature” bijna een jaar geleden zijn ondertussen vervult door personen die verstand en passie voor hun vak hebben! De marketingmanager van SIDN, Michiel Henneke wees mij gisteren op een nieuwe vacature voor Relatiemanager, die nu al een sterke affiniteit met de branche heeft.

SIDN zoekt daarvoor naar iemand die empatisch, ondernemend, klantgericht en betrouwbaar in zijn of haar handelen is. Een opleiding op HBO niveau heeft gevolgd, ervaring heeft in een buitendienst functie, beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorbaat ook Duitse taal heeft, centraal in Nederland woont, zowel schriftelijk als mondeling uitstekende vaardigheden heeft en verstand heeft van zowel techniek als beleid!

Als je aan de criteria van SIDN voldoet, dan maak je kans om de functie van relatiemanager bij SIDN te krijgen. In die functie bezoek je deelnemers (tussenpersonen) en bouw je een duurzame relatie met hun op! Verder zorg je er voor dat de wensen van de deelnemers binnen heel SIDN bekent worden. Ondermeer op basis daarvan wordt je dan binnen SIDN de aanjager van nieuwe initiatieven die in die behoeften voorzien.

Aan de andere kant zorg je er ook voor dat bij de deelnemers voor die nieuwe initiatieven draagvlak wordt gecreëerd. Als boegbeeld van SIDN zorg je er voor dat klachten van deelnemers netjes worden opgelost en draag je bij aan het imago van SIDN als klantgerichte organisatie. En als ik weer een artikel op ISPam.nl heb geschreven dat nadere toelichting verdient, mag je met mij bellen om die toelichting te geven.

Het lijkt mij écht een leuke functie en ideaal voor oud-hosters die hun zaak verkocht hebben maar toch nauw betrokken willen blijven bij de branche. Verder denk ik dat je bij SIDN in een leuk team terecht komt en in een omgeving terecht komt waar je als relatiemanager echt je stempel op kan drukken en na een tijdje kun je terug kijken en zeggen, kijk dat is nou mijn aandeel in de verdere ontwikkeling van SIDN als professionele klantgerichte organisatie!

Succes met solliciteren!

De originele vacature met daarbij behorende contactsgegevens is hier op de SIDN website na te lezen. Daarnaast zijn er op de SIDN website nog een tweetal andere vacatures te vinden voor Technisch Professional en Senior Serviceontwikkelaar.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?