Omar Benameur start als Chief Marketing Officer bij TransIP

  • Bedrijfsnieuws van
  • TransIP
  • geplaatst op
  • 27 juni 2016 18:05 uur

Omar Benameur is benoemd als Chief Marketing Officer bij TransIP. In eerste instantie gaat Omar de buitenlandse activiteiten van TransIP aansturen.

Het buitenland is een logische stap voor TransIP, aldus CEO Jeroen Hüpscher: “We zijn bekend om onze goede dienstverlening en uitstekende kwaliteit op o.a. domeinnamen, webhosting en VPS-en (servers uit de cloud). Eind vorig jaar hebben we STACK gelanceerd waarmee iedereen in Nederland gratis een online harde schijf van 1.000 GB kan krijgen. Omar heeft precies de juiste mix in ervaring en ambitie om ons customer first DNA te vertalen naar het buitenland”.

In België zien we mooie kansen, zegt Omar Benameur. “De internetservices markt in België groeit nog steeds flink. Voor TransIP gaat het niet om de services die we aanbieden maar om de beleving en het gebruik ervan. Voor onze klanten maken we het bestellen, installeren en gebruik continue eenvoudiger. Het gaat niet om het hebben van zoveel mogelijk features maar juist datgene te leveren wat onze klanten nodig hebben en dat steeds beter te maken”.

Loopbaan

Omar Benameur is sinds 1997 werkzaam in het Internet werkveld. In zijn carrière is Omar o.a. verantwoordelijk geweest voor CloudVPS en heeft hij de Cloud Divisie van KPN aangestuurd.

Omar is altijd bezig om internetservices goed, simpel en begrijpelijk aan klanten aan te bieden en zo te zorgen voor een hoge klanttevredenheid.

Omar pers-2

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.