Cyso versterkt markpositie met overname AGN Business Hosting

  • Bedrijfsnieuws van
  • Cyso
  • geplaatst op
  • 12 januari 2015 15:19 uur

De Nederlandse hostingprovider AGN Business Hosting BV is per 1-1-2015 toegetreden tot de Cyso groep. AGN Business Hosting is verantwoordelijk voor de hosting van duizenden webshops, e-business websites, cloudservers en online werkplekken. AGN Business Hosting is per 1 januari een 100% dochter van Cyso geworden. De dienstverlening van AGN Business Hosting wordt hierdoor uitgebreid en verder verstevigd. Cyso zal de technische ondersteuning overnemen en het eigen portfolio van diensten toevoegen aan het bestaande portfolio van AGN. De merknaam en website van AGN Business Hosting blijven bestaan.

Klanten AGN profiteren van overname

Naast hosting activiteiten verzorgt AGN ook de ontwikkeling van websites en webshops. Deze activiteiten zijn ondergebracht in AGN Business Internet BV en vormen geen onderdeel van de overdracht. AGN Business Internet blijft zelfstandig bestaan en opereren. Voor hosting zal de samenwerking met AGN Business Hosting ongewijzigd blijven. Roy Haan, directeur van AGN: “Ontwikkelen en hosting zijn steeds meer gescheiden werelden geworden. Dat vraagt voor beide divisies om de juiste focus en schaalgrootte. Die bereiken we met deze stap. De synergie van onze ontwikkeldiensten en de hostingdiensten van Cyso is een positieve ontwikkeling voor onze klanten.”

Strategische uitbreiding

Cyso verzorgt sinds 1997 managed hosting oplossingen voor de zakelijke markt en is één van de initiatiefnemers en oprichters van de DHPA; de branchevereniging voor de Nederlandse hostingmarkt. “Deze overname past in onze ambitie om verdere groei en een versteviging van onze positie in de Nederlandse hostingmarkt te realiseren”, aldus Tjebbe de Winter, technisch directeur van Cyso. “Met deze uitbreiding van ons klantenbestand vergroten wij onze slagkracht en creëren wij meer mogelijkheden om onze diensten verder te blijven ontwikkelen.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.