A10 Networks aCloud Services Architecture verlaagt TCO datacenters

Nieuwe oplossing voor flexibel schaalbare cloudservices via multi-tenant datacenters, eenvoudig te integreren met netwerkvitualisatie en SDN-architecturen van Amazon, Cisco, IBM, en Microsoft

  • Bedrijfsnieuws van
  • A10 Networks
  • geplaatst op
  • 3 februari 2014 12:18 uur

A10 Networks, gespecialiseerd in application networking, introduceert de aCloud Services Architecture, om Infrastructure as a Service (IaaS) providers te helpen de performance te verhogen en de Total Cost of Ownership (TCO) te verlagen. De aCloud Services Architecture bestaat uit appliances met een hoge verwerkingssnelheid, licenties gebaseerd op de gebruiksbehoefte en integraties met Software Defined Networking (SDN) en cloudplatformen van derden. IaaS cloudoperators kunnen met de nieuwe oplossing van A10 Networks met een flexibel schaalbare capaciteit goed beveiligde laag 4 tot 7 services aanbieden, vanuit multi-tenant datacenters.

Providers van publieke en private cloudinfrastructuren
A10 Networks heeft de aCloud Services Architecture ontwikkeld om in te spelen op de behoeften en wensen van IaaS-providers voor hun datacenters . De nieuwe virtuele en hybride virtuele appliances en licentiemogelijkheden, leveren op elk moment de verwerkingscapaciteit, -opslag en netwerkservices die nodig zijn. Verder is de aCloud Services Architecture eenvoudig te integreren met de cloud- en SDN-oplossingen van derden, waaronder Amazon’s Web Services (AWS), Cisco Systems ACI, IBM SDN VE, OpenStack, Microsoft Windows Server Hyper-V Network Virtualization HNV en Microsoft System Center Virtual Machine Manager. Integratie met de policies daarvan maakt het mogelijk dat de A10 Networks appliances automatisch en dynamisch schaalbaar elke gebruiker de gevraagde laag 4 tot 7 services levert.

Performance en flexibiliteit verhogen
Veel oude datacenters hebben geen flexibele architectuur, waardoor de operators ervan moeilijk kunnen concurreren met de dynamisch schaalbare datacenters die voor cloudservices en -data zijn ontworpen. Daarom verhoogt de aCloud Services Architecture zowel de performance als flexibiliteit voor het leveren van laag 4 tot 7 netwerkservices vanuit bestaande datacenters, tegen lagere kosten. De nieuwe oplossing bestaat uit:

  • Appliances met een hoge verwerkingssnelheid en functies voor encapsulation/decapsulation, SSL (Secure Socket Layer) offload en DDoS-bescherming (Distributed Denial of Service)
  • Gevirtualiseerde en hybride appliances voor het gedistribueerd opschalen van de totale capaciteit
  • ‘Pay as you go’ licentiemodel om de operators van datacenters een grotere vrijheid te geven in het aanbieden van laag 4 tot 7 services aan hun klanten
  • Integraties met de meest gebruikte oplossingen voor SDN en virtualisatie, waaronder Cisco APIC, IBM SDN VE, Microsoft Windows Server Hyper-V Network Virtualization en nog gepland ook VMware NSX
  • Integraties met de cloudplatformen OpenStack en Microsoft Systems Center Virtual Machine Manager

Klanten helpen groeien
“De aCloud Services Architecture is speciaal ontwikkeld om in samenwerking met de meest gebruikte SDN-oplossingen met een grote capaciteit en flexibiliteit geautomatiseerd cloudservices te leveren”, zegt Lee Chen, oprichter en CEO van A10 Networks. “Het toevoegen van geavanceerde laag 4 tot 7 services aan publieke en private clouds is van groot belang om onze klanten te kunnen helpen hun business uit te breiden en sneller te reageren op vraagveranderingen”.

Deutsche Telekom
“Deutsche Telekom heeft A10 Networks apparatuur gebruikt bij de implementatie van een schaalbare carier grade IPv4-oplossing voor de Terrastream pilot”, zegt Axel Clauberg, Vice President Aggregation, Transport, IP & Fixed Access bij Deutsche Telekom. “De A10 Thunder software was de eerste gevirtualiseerde netwerkfunctionaliteit met hoge bandbreedte en lage latency, die wij hebben geïntegreerd in de infrastructuur van het TeraStream pilotnetwerk in Kroatië. Daarmee leveren wij klanten met gigabit snelheid toegang tot onze services. TeraStream is de sterk vereenvoudigde IP-infrastructuur van Deutsche Telekom, gebaseerd op IPv6. Omdat het leveren van IPv4 services kritisch blijft hebben wij de A10 Networks Lightweight 4 over 6 oplossing geïmplementeerd en geïntegreerd in onze Network Function Virtualization (NFV), waarbij zij ons op indrukwekkende wijze hebben geholpen.”

Microsoft
“Microsoft Hyper-V Network Virtualization (in Windows Server 2012) uitgebreid met de aCloud Services Architecture en Microsoft System Center Virtual Machine Manager bieden datacenterbeheerders de mogelijkheid om vanuit één omgeving snel alle services en policies van A10 Networks appliances te managen”, zegt Vijay Tewari, Principal PM Manager, Windows Server en System Center bij Microsoft. “Wij werken graag met A10 samen om de operationele kosten te verlagen door automatisering en gecentraliseerd beheer en tegelijkertijd de serviceperformance te verhogen.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Nieuwe nummer 1 in de HostingReview.nl Top 100
Gert: Jammer dat door betaalde advertenties die geplaatst worden onder het mom van een artikel zoals http...

De marktwaarde van werknemers van datacenters en hosters
Gert: Jammer dat door betaalde advertenties die geplaatst worden onder het mom van een artikel zoals http...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Gert: Jammer dat door betaalde advertenties die geplaatst worden onder het mom van een artikel zoals http...

18 hosting en datacentertweets: Zonnepanelen, nieuwe koelmachine, 8 jarig bestaan, taart en events
Gert: Jammer dat door betaalde advertenties die geplaatst worden onder het mom van een artikel zoals http...

De jaarcijfers bekeken: EvoSwitch Nederland
Gert: Jammer dat door betaalde advertenties die geplaatst worden onder het mom van een artikel zoals http...