A10 Networks verhoogt DDoS-bescherming en applicatieperformance met aGalaxy 3.0

  • Bedrijfsnieuws van
  • A10 Networks
  • geplaatst op
  • 18 augustus 2015 10:45 uur

A10 Networks introduceert aGalaxy 3.0, een centraal managementsysteem voor het configureren en monitoren van netwerkapparatuur gebaseerd op ACOS (Advanced Core Operating System). aGalaxy 3.0 bevat uitgebreide functionaliteit die de DDoS-bescherming en applicatieperformance verhogen van zowel A10 Thunder ADC (Application Delivery Controller) als Thunder TPS (Threat Protection System) oplossingen. Zoals een centrale managementconsole om cyberaanvallen tegen te houden en een interactieve servicekaart om de netwerkbeschikbaarheid en -beveiliging efficiënter te optimaliseren.

Besparen op operationele kosten
Bij investeringen in netwerkinfrastructuur is het belangrijk om kritisch naar de operationele kosten te kijken. Vaak zijn deze namelijk groter dan de aanschafprijs, tijdens de totale levensduur van een product. Om te besparen op operationele kosten moeten IT-teams de benodigde hoeveelheid stroom, koeling, ruimte en administratie zien te verminderen. De centrale managementomgeving aGalaxy helpt daarbij door zowel IT-processen als het beheer ervan te automatiseren. aGalaxy helpt ook security policies consistent te gebruiken en netwerkissues inzichtelijk te maken. Verder kunnen netwerkbeheerders met aGalaxy eenvoudig DevOps-principes implementeren, zoals continue deployment en het automatiseren van IT-taken.

Applicatieservices optimaliseren
aGalaxy biedt organisaties functionaliteit voor het managen van alle applicatieservices en security policies in hun totale netwerk, zelfs als die over meerdere landen en continenten is uitgerold. Deze centrale omgeving kan namelijk honderden Thunder ADC of Thunder TPS appliances managen. Netwerkbeheerders kunnen met aGalaxy eenvoudig alle implementaties realtime analyseren en monitoren, maar ook DDoS-aanvallen om deze effectiever tegen te houden.

Samenvatting functionaliteit:

  • Managementtaken consolideren om de operationele kosten te verlagen. aGalaxy vereenvoudigt het consistente gebruik van policies en maakt het voor beheerders mogelijk om vanuit een centraal punt software te upgraden, SSL-certificaten te managen en backups en restores te organiseren.
  • De aGalaxy TPS Mitigation Console biedt beheerders de mogelijkheid om DDoS-aanvallen realtime te ontdekken en effectiever tegen te houden. Door netwerkverkeer binnen seconden met policies anders te reguleren en verdachte activiteiten te blokkeren.
  • DDoS-aanvallen inzichtelijker maken. aGalaxy aggregeert data uit meerdere bronnen om aanvallen inzichtelijker te maken. Daardoor zijn deze sneller te traceren en tegen te houden.
  • Applicatieperformance verhogen. aGalaxy helpt performanceproblemen te identificeren, analyseren en op te lossen, voordat gebruikers er hinder van ondervinden. Op basis van gedetailleerde logs en een interactieve servicekaart die de relatie tussen alle ADC’s in het netwerk visualiseert.
Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Pure Storage
Jeannie: Do you might have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I was wondering your scenari...

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
Jodi: I think the fear is that vouchers will cost taxpayers more initially, because both private and publi...

Colt
Lakiesha: Thanks for spending time on the computer (wtnriig) so others don't have to.

LeaseWeb kondigt TechSummit 2016 aan in Amsterdam en Berlijn
Lucy: I came, I read this article, I coeqdernu.

Naar de cloud of naar de haaien?
Louisa: I told my kids we'd play after I found what I nedeed. Damnit.