Aerohive introduceert Connected Experience-platform

Cloudgebaseerde netwerkarchitectuur, applicatieplatform en toegang voor gasten en BYOD-apparatuur ontsluiten potentieel van draadloze technologieën

  • Bedrijfsnieuws van
  • Aerohive
  • geplaatst op
  • 18 november 2015 11:13 uur

Aerohive Networks® (NYSE:HIVE) introduceert een nieuwe reeks technologieën die bedrijven voorzien van een Connected Experience-platform. Dit platform is gebaseerd op de cloud-netwerkarchitectuur van Aerohive en stelt organisaties in staat om het potentieel van draadloze technologie te ontsluiten. Het Connected Experience-plaform bevat een nieuwe versie van HiveManager Next Generation (HiveManager NG), de zakelijke applicatie voor netwerkbeheer van Aerohive. Deze nieuwe versie is zowel op locatie als in de cloud inzetbaar. HiveManager NG biedt nu geïntegreerde oplossingen om gasten en gebruikers van BYOD-apparatuur toegang tot het netwerk te bieden.

Daarnaast stelt een nieuw Application Platform, met API’s en een speciaal ondersteuningsprogramma voor programmeurs, organisaties in staat om klanten nieuwe ervaringen te bieden. Tevens kunnen zij hun ICT-processen stroomlijnen door integratie met de bestaande infrastructuur voor netwerkbeheer en om inzichten te distilleren uit netwerkdata.

Bedrijven focussen zich steeds meer op het potentieel van mobiele technologieën voor het optimaliseren van de klantcommunicatie, het bevorderen van samenwerking en daarmee het verbeteren van de bedrijfsresultaten. De cloudgebaseerde netwerkoplossing van Aerohive is speciaal ontwikkeld met het oog op deze ontwikkelingen en maakt gebruik van sterke draadloze technologie. Dit zorgt ervoor dat organisaties op basis van nieuwe informatie, applicaties en inzichten, oprechte klantbinding kunnen realiseren.

HiveManager NG

De zakelijke beheerapplicatie van Aerohive, HiveManager NG, is zowel op locatie als in de cloud inzetbaar. Aerohive is momenteel de enige leverancier die dezelfde functionaliteit aanbiedt op basis van een abonnement op een versie in de publieke cloud, of een versie achter de firewall van het datacenter van de klant. HiveManager NG biedt geïntegreerd beheer van vaste en draadloze toegangsnetwerken en is gebaseerd op de trackrecord van Aerohive op het gebied van innovatieve cloudgebaseerde netwerktechnologie.

De nieuwe versie van HiveManager NG biedt geïntegreerde oplossingen voor het verlenen van netwerktoegang aan gasten en de persoonlijke mobiele apparatuur van werknemers. Deze gebruiksvriendelijke oplossing maakt het eenvoudiger voor ICT-afdelingen om schaalbaarheid te creëren en problemen rond BYOD op te lossen. Hiertoe worden gasten en medewerkers de mogelijkheid geboden om hun apparaten zelf op veilige wijze binnen het netwerk te registeren.

API’s
Het Connected Experience-platform voorziet in Application Programming Interfaces (API’s) en een uitgebreid ondersteuningsprogramma voor programmeurs. Bedrijven en hun ontwikkelaars kunnen deze API’s gebruiken voor de ontwikkeling van nieuwe applicaties en geïntegreerde oplossingen. Het Application Platform stelt bedrijven in staat om nieuwe zakelijke inzichten op te doen en de klantenervaring te optimaliseren. In de detailhandel kunnen de API’s bijvoorbeeld worden ingezet om heat maps te creëren die het bezoekersverkeer in kaart brengen, voorspellende winkelanalyses te doen en speciale aanbiedingen onder de aandacht te brengen bij bezoekers op basis van nabijheidsdetectie. Voor ICT-afdelingen, ICT-dienstverleners en managed service providers bieden de API’s en het Application Platform de mogelijkheid om het netwerkbeheer te vereenvoudigen en centraal te regelen. Dit is mogelijk dankzij de integratie met de bestaande infrastructuur. Het cloudgebaseerde netwerkplatform, de applicaties en de inzichten die Aerohive biedt zijn gebaseerd op uitmuntende draadloze technologie. Aerohive combineert accesspoints, switches en routers tot een integrale architectuur die kan worden opgeschaald van één accesspoint tot honderdduizenden accesspoints.

“De convergentie van mobiliteit en cloudgebaseerde netwerktechnologie biedt organisaties de kans om de manier waarop zij hun klanten bedienen drastisch te verbeteren”, aldus David Greene, senior vice president en chief marketing officer bij Aerohive Networks. “Ons Connected Experience-platform en geavanceerde cloudgebaseerde netwerkarchitectuur bieden bedrijven de mogelijkheid om hun draadloze netwerkinfrastructuur in te zetten als platform voor klantbinding, het opdoen van nieuwe zakelijke inzichten en het bevorderen van de groei van hun onderneming.”

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...