AFAS verlengt cloud hostingcontract met LeaseWeb

Softwarebedrijf voegt derde datacenterlocatie toe aan hybride cloud infrastructuur

  • Bedrijfsnieuws van
  • LeaseWeb
  • geplaatst op
  • 29 juni 2016 11:47 uur

LeaseWeb, één van ‘s werelds grootste hostingmerken, kondigt vandaag aan dat AFAS zijn cloud hostingcontract met drie jaar heeft verlengd. Vanwege de sterke groei van AFAS Online was er behoefte aan meer capaciteit en een krachtiger platform voor de eindgebruiker. AFAS zal daarom zijn private cloud infrastructuur uitbreiden met een derde datacenterlocatie binnen het LeaseWeb netwerk. Hierdoor wordt het platform efficiënter en kan er optimale performance, veiligheid en schaalbaarheid worden gewaarborgd voor eindgebruikers.

AFAS is sinds 2009 klant bij LeaseWeb en maakt de afgelopen jaren gebruik van een hybride cloud, bestaande uit een private cloud en dedicated servers, verpreid over meerdere datacenter locaties. Dankzij deze oplossing kan AFAS ongelimiteerd gebruikmaken van dedicated cloud resources, waaronder cores, RAM en storage. LeaseWeb beheert het volledig platform – inclusief back-up, disaster recovery en monitoring.

“De adoptie van SaaS toepassingen neem alleen maar toe, dit jaar verwacht Gartner een groei van 20,3 procent. Wij ervaren ook een toename in de markt dankzij AFAS Online, inmiddels vertrouwen 83% van onze klanten op dit pakket. Het is daarom voor ons belangrijk dat wij een stabiele cloud oplossing hebben, geleverd door een Nederlandse provider met datacenters in Nederland,” aldus Arnold Mars, Financieel Directeur (CFO) van AFAS. “De rol van LeaseWeb is hierbij cruciaal. Naast het feit dat hun hoogwaardige service en lokale datacenters aan onze behoeften te voldoen, fungeert LeaseWeb ook als sparringpartner en ondersteunen ze ons in het flexibel schalen van de capaciteit. “

“We hebben de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in onze mensen, procedures en cloud technologieën om de meest veeleisende marktsegmenten te ondersteunen,” aldus Ruud Mous, Algemeen Directeur bij LeaseWeb Nederland. “De jarenlange tevredenheid van klanten zoals AFAS bewijst dat we hiermee de juiste koers ingezet hebben.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

De jaarcijfers bekeken: Hostway
nachnahme kreditkarte zahlen: Den perfekte basis-tee for mig er i viscose(blanding), falder tungt og løst, er tynd, har bådu...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!