Amsio behaalt Veeam Platinum Cloud Provider status

  • Bedrijfsnieuws van
  • Amsio
  • geplaatst op
  • 19 februari 2014 17:20 uur

Hostingprovider Amsio heeft, als eerste hostingprovider in Nederland, de status van Platinum Cloud Provider behaalt. Deze status is een beloning voor de nauwe samenwerking tussen Veeam en Amsio en de manier waarop Amsio de software integraal ondergebracht heeft in haar Partner Portal.

Veeam maakt als technologieleider moderne databeschermingssoftware en biedt tooling om virtuele omgevingen te monitoren. “Veeam is verheugt Amsio aan te kondigen als de eerste Nederlandse Platinum Veeam Cloud Provider. Deze promotie maakt Amsio onderdeel van de Veeam Cloud Provider Directory waar klanten en resellers van Veeam offsite back-up en disaster recovery services kunnen vinden. Deze technologische en commerciële samenwerking maakt het mogelijk om de Nederlandse markt de beste oplossing aan te bieden: hosting services met de nummer één VM back-up oplossing om bescherming te bieden in datacenters. Met Veeam Backup & Replication geïntegreerd in Amsio Cloud breken we een markt aan waarin klanten op zoek zijn naar efficiënte en flexibele voordelen,” aldus Gilles Pommier, Vice President, Channel, EMEA bij Veeam Software.

Volledige integratie

Amsio heeft in haar Partner Portal de Veeam Back-up software volledig geïntegreerd. Deze portal stelt partners van Amsio in staat om back-up te activeren en beheren en biedt ze per dag inzage in de hoeveelheid back-up ruimte die er in gebruik is. Daarnaast kunnen partners direct inzage krijgen in de status van de back-up, het back-upschema en de grootte van de back-ups van de cloud servers en IaaS omgevingen. Ruben van der Zwan, CTO bij Amsio, is enthousiast over de samenwerking. “Met deze integratie bieden wij onze partners de flexibiliteit die zij nodig hebben, met daarnaast de veiligheid en zekerheid van Veeam’s software en Amsio. Samen met een gebruiksvriendelijke portal neemt dit partners een hoop tijd uit handen”.

Amsio maakt al tijden gebruik van Veeam om slimme back-ups van zowel haar VMware als Hyper-V te maken. Naast de Backup & Replication suite gebruikt Amsio ook Veeam ONE voor het realtime monitoren van haar VMware en Hyper-V platform.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...