Amsio treedt toe tot het Intel® Cloud Technology programma

  • Bedrijfsnieuws van
  • Amsio
  • geplaatst op
  • 8 oktober 2014 12:06 uur

Amsio is één van de eerste Nederlandse cloudproviders die toetreedt tot het Intel® Cloud Technology programma. Dit programma informeert partners en klanten over hoe de onderliggende technologie van het Amsio™Cloud platform hun business op het gebied van performance, betrouwbaarheid en service kan verbeteren. Deze samenwerking onderstreept de leidende positie van Amsio in de markt.

Transparantie

Het Intel® Cloud Technology programma is speciaal door Intel ontwikkeld voor IT organisaties die duidelijkheid willen over de onderliggende technologie waarop hun (bedrijfskritische) applicaties draaien. Dit initiatief geeft cloudgebruikers de mogelijkheid om een betere keuze te kunnen maken bij het selecteren van een bepaalde dienst, zonder hierbij tijdrovende selectieprocedures te moeten ondergaan.

Kiezen voor performance

Sinds jaar en dag ontzorgt Amsio haar klanten en partners door complexe cloud-infrastructuurvraagstukken te vertalen naar totaaloplossingen. Kwaliteit en performance staan hierbij voorop. Het was dan ook een vanzelfsprekende keuze om de samenwerking met Intel naar een hoger niveau te brengen. Ruben van der Zwan, CTO bij Amsio, kijkt uit naar deze ontwikkeling: “Wij merken de laatste tijd dat klanten en partners vragen naar de achterliggende technologie waarop hun applicaties draaien. Dit heeft namelijk directe impact op hun business. Betrouwbaarheid en continuïteit is van absoluut levensbelang in onze markt en Intel bewijst keer op keer dat we op haar kunnen bouwen. Amsio biedt al een SLA met zeer hoge beschikbaarheid, maar dankzij onze deelname in dit programma kunnen wij nog beter aan bestaande en toekomstige partners en klanten de voordelen laten zien van onze services, gecombineerd met de technologie van Intel.”

Veel voordelen

Naast dat het partners en klanten transparantie biedt, brengt het ook voor Amsio voordelen met zich mee. De strategische samenwerking stelt Amsio in staat om in een zeer vroeg stadium ervaring op doen met de nieuwste Intel technologieën als netwerkkaarten, processoren en SSD disks. Dit vertaalt zich naar een snelle integratie van deze technologieën in het Amsio™Cloud platform en andere diensten.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!