Arno Suers benoemd tot technisch directeur bij The Datacenter Group


Arno Suers (40) is benoemd tot technisch directeur bij The Datacenter Group (TDCG). Suers  wordt verantwoordelijk voor de technische groei en het uitzetten van de strategische koers. Hij voert een team van afdelingsmanagers en engineers aan voor zowel de vestiging Amsterdam als Delft.

Gouden handen

Suers kreeg de liefde en passie voor techniek met de paplepel ingegoten. Als kleine jongen nam zijn opa- die toen elektricien was- hem mee naar projecten. Na elke klus kreeg Suers een gereedschap cadeau als beloning voor zijn inzet. ‘Ik was van jongs af aan al graag bezig met techniek en was altijd bezig om dingen te maken. Het was voor mij een logische stap om de studie HBO- Energietechniek te volgen’. Deze studiekeuze heeft hem geen windeieren gelegd. Hij heeft gedurende zijn loopbaan ruime management ervaring opgedaan in de elektrotechniek met specifieke ervaring in de datacenter-branche. ‘Ik ben verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling, bouw en beheer van tal van Nederlandse datacenters waaronder TDCG’, aldus Suers.

Een hoger niveau

Toen hij gevraagd werd om technisch directeur te worden van TDCG waarvan hij zelf aan de ontwerptafel heeft gestaan, heeft hij geen moment getwijfeld om het management te komen versterken. Hij zegt hierover: ‘The Datacenter Group heeft een uitstekende positie in de markt, grote A-merken zijn onze klanten, de medewerkers beschikken over veel vakkennis en de twee vestigen zijn uitgerust van de meest moderne en innovatieve technologie. Mijn ambitie voor de komende jaren is om het bedrijf en de continuïteit van de installaties naar een hoger niveau te brengen en verder te optimaliseren door innovaties toe te passen.

Motivator pur sang

Daarbij benadrukt de kersverse directeur dat hij deze doelstellingen zonder zijn team niet kan realiseren. Een goede communicatie en samenwerking zijn volgens hem dan ook onontbeerlijk voor elke organisatie. ‘Ik zie mijzelf als een motivator die het beste uit zijn medewerkers weet te halen waarin. Ik wil een werkklimaat creëren van een innovatieve organisatie op het gebied van professionaliteit, klantgerichtheid en slagvaardigheid. Maar ook het bevorderen van deskundigheid en innovatiekracht en een ‘great place to work’, waarin medewerkers zich voortdurend ontwikkelen zie ik tot mijn taak’.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...