Aspect Software en RingRing bundelen krachten met strategische relatie Benelux

RingRing voegt Aspects Zipwire Cloud Contact Center Solution toe aan zijn portfolio en levert state-of-the-art customer engagement-oplossingen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Aspect Software
  • geplaatst op
  • 12 januari 2016 11:45 uur

Aspect Software sluit een nieuwe overeenkomst met RingRing, een vooraanstaande Belgische cloudprovider, voor interactieve telefoonapplicaties (IVR) en sms. Met deze samenwerking biedt zowel RingRing als Aspect zijn klanten een breder portfolio van cloudservices aan en breiden ze beide uit in de Benelux-markt.

RingRing is gespecialiseerd in het ontwikkelen van IVR- en sms-diensten, en staat bekend als kwalitatief technisch platform in een ultraveilig datacenter. Het bedrijf biedt een breed portfolio van cloudservices, waaronder IVR- en sms-activiteit, sms en voice-API, en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van belscripten en sms-scenario’s. Daarnaast biedt RingRing marketing-, premium- en geografische nummers, bulk-sms-diensten, professionele stemopname, tekst-naar-spraaktechnologie (TTS), SIP-trunks en statistische rapporten.

“Aspect loopt als gerenommeerde aanbieder van op cloud gebaseerde contactcenteroplossingen voorop, zowel in de markt als op het gebied van technologische ontwikkelingen”, zegt Geoffroy Docq, COO van RingRing. “Met het bundelen van onze krachten kunnen we volledig geautomatiseerde spraak- en sms-diensten aanbieden en als gevolg daarvan de samenwerking met callcenterbureaus verbeteren. Dat is voor ons een belangrijk voordeel. Voor beide bedrijven biedt de samenwerking veel mogelijkheden.”

Met deze samenwerking profiteert RingRing van de hoogwaardige customer engagement-oplossingen van Aspect, zoals de customer self-service, omnichannel, proactieve outbound, personeelsplanning, backoffice-optimalisatie en callcenteranalyses.

“Met de toenemende vraag naar Cloud Customer Engagement-oplossingen is een lokale partner die kan voldoen aan de eisen van klanten, belangrijk. En dat vanuit een bewezen ultraveilig datacenter, met een bewezen technisch platform dat volgens de laatste standaarden wordt onderhouden”, aldus Ruud Loppies, Director Benelux en Denemarken van Aspect Software. “Zowel Aspect als RingRing profiteert van deze relatie doordat zij zichtbaarder worden voor de belangrijkste bedrijven. En dat in de concurrerende markten van tegenwoordig. Dankzij nieuwe relaties met bedrijven als RingRing kan Aspect zijn aanwezigheid in de markt uitbreiden en het marktaandeel in de Benelux laten groeien.”

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
iSAPM: En hier kan je nog wel reactie's plaatsen, maar als ze wat kritisch zijn zoals bij Vimexx dan wordt ...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...