Atos benoemt Bart van de Ven tot CFO Benelux & The Nordics

  • Bedrijfsnieuws van
  • Atos
  • geplaatst op
  • 20 januari 2016 15:24 uur

Atos heeft Bart van de Ven (39) benoemd tot Chief Finance Officer van Atos in Benelux & The Nordics. Deze benoeming sluit aan op de missie van Atos om zich te positioneren als marktleider en zich te onderscheiden met de levering van innovatieve en hoogwaardige digitale services. Bart van de Ven rapporteert rechtstreeks aan Elie Girard, CFO van de Atos Groep, en Rob Pols, CEO van Atos in Benelux & The Nordics.

“Atos is zich ten volle bewust van het grote belang van de transformatie van ondernemingen in dit digitale tijdperk en van de bijdrage die dit kan leveren aan winstgevende groei. De financiële functie draagt hieraan bij door gebruik te maken van global sourcing en moderne communicatiemiddelen ondersteund door hoogwaardige IT waaronder business intelligence systemen, SharePoint file storage en lync”, vertelt Bart van de Ven, CFO van Atos in Benelux & The Nordics. “Atos blijft zich continu ontwikkelen om haar leidende positie als leverancier van digitale services te versterken, zodat ze met klanten duurzame en winstgevende groei kan realiseren. De marktontwikkelingen volgen elkaar snel op, waarbij de financiële functie cruciaal is om dit op een beheersbare manier te vertalen in concrete verbeteringen. Atos loopt voorop door steeds in te spelen op de nieuwste IT-ontwikkelingen met innovatieve oplossingen. Ik kijk ernaar uit het bedrijf hierbij vanuit de financiële functie te ondersteunen en verder te denken dan de gebaande paden.”

Lange staat van dienst in financiële functies
Bart van de Ven heeft ruim 15 jaar ervaring in talrijke financiële functies in zowel de financiële sector als de IT-markt. Van de Ven was de afgelopen drie jaar CFO Managed Services van Atos in Benelux & The Nordics. Hiervoor vervulde hij verschillende financiële functies binnen Atos, na een eerdere loopbaan in de financiële dienstverlening.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Pure Storage
Jeannie: Do you might have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I was wondering your scenari...

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
Jodi: I think the fear is that vouchers will cost taxpayers more initially, because both private and publi...

Colt
Lakiesha: Thanks for spending time on the computer (wtnriig) so others don't have to.

LeaseWeb kondigt TechSummit 2016 aan in Amsterdam en Berlijn
Lucy: I came, I read this article, I coeqdernu.

Naar de cloud of naar de haaien?
Louisa: I told my kids we'd play after I found what I nedeed. Damnit.