Barracuda biedt zijn oplossingen aan via Amazon Web Services (AWS)


Barracuda maakt vandaag bekend dat het deelneemt aan het nieuwe AWS Marketplace Consulting Partner Program. Hierdoor kan het geavanceerde ondersteuning aanbieden aan klanten die Barracuda oplossingen gebruiken in de AWS-omgeving. Voortbouwend op het recent verbeterde Barracuda Partner Program kunnen resellers van Barracuda deze klanten daarbij meer toegevoegde waarde bieden.

“We verbeteren ons kanaalnetwerk en –programma’s voortdurend. We hebben gezocht naar nieuwe manieren om het aanbod van onze partners beter te laten aansluiten op onze oplossingen in de AWS Marketplace”, aldus Nicole Napiltonia, vicepresident Strategic Alliances bij Barracuda. “Het nieuwe AWS Consulting Partner Program voorziet in een tot dusver onvervulde behoefte waar onze klanten ons op hebben gewezen. Het doet ons een genoegen om aan dit programma deel te nemen. Dit zal naar onze mening voor een verbetering zorgen van de gebruikservaring van klanten die de oplossingen van Barracuda in AWS Marketplace gebruiken.”

Het nieuwe AWS Marketplace Consulting Partner Program maakt het voor klanten mogelijk om door Barracuda gecertificeerde solution providers te vinden. Barracuda is een van de eerste leveranciers binnen de Marketplace die toetreedt tot het AWS Marketplace Consulting Partner Program. Barracuda was reeds Advanced Technology Partner binnen het AWS Partner Network. Het AWS Marketplace Consulting Program biedt klanten de mogelijkheid om de resultaten te filteren op leverancier en land. Klanten kunnen op deze manier contact opnemen met partners aan de hand van de beschikbare contactgegevens in de AWS Marketplace. Dit maakt het eenvoudiger voor klanten om hun hulp in te schakelen bij het optimaliseren van hun Barracuda-implementaties in AWS.

Klanten van Barracuda die willen profiteren van de voordelen van Barracuda’s cloud-oplossingen zijn op zoek naar solution providers die hen kunnen helpen met de overstap naar de cloud. Deze partners moeten zich op hun beurt op hun gemak voelen bij de cloud-architectuur en de onderliggende technologie van deze klanten. Het AWS Marketplace Consulting Partner Program stroomlijnt dit proces voor zowel klanten als partners.

“Nu steeds meer organisaties hun softwaretoepassingen van datacenters op locatie naar de cloud overzetten, willen we vanzelfsprekend nieuwe manieren verkennen om hen daarbij te helpen”, aldus Mike Thompson, bestuursvoorzitter en CEO van Groupware een AWS Partner Network (APN) Consulting Partner. “Dit vroeg ten eerste om toegang tot bestaande database van cloud-klanten. Daarnaast moesten we bepalen in welke leverancier van cloud-diensten we het beste onze tijd konden investeren. De ondersteuning van Barracuda voor het AWS-programma en de eenvoudige toegang tot bestaande klanten van Barracuda in AWS is voor ons een perfecte combinatie. Het motiveerde ons om ons AWS-aanbod verder uit te bouwen in de wetenschap dat we kunnen rekenen op de ondersteuning door Barracuda en AWS Marketplace.”

“AWS Marketplace heeft ten doel om klanten te helpen om sneller en eenvoudiger oplossingen te vinden die het beste aansluiten op hun unieke workloads”, aldus Dave McCann, vicepresident AWS Marketplace bij Amazon Web Services Inc. “We zijn zeer verheugd over het feit dat Barracuda zijn uitgebreide partnernetwerk toegankelijk maakt via het AWS Marketplace Consulting Partner Program. Organisaties die de oplossingen van Barracuda aanschaffen in de AWS Marketplace, kunnen tijdens het inkoopproces nu makkelijker gekwalificeerde partners van Barracuda vinden om hen te helpen met het optimaliseren van hun ervaring. Deze nieuwe aanpak maakt de overstap naar de cloud eenvoudiger voor inkopers en adviesbureaus.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...