Beursgenoteerde fabrikant van technologische oplossingen Nedap kiest voor storage-omgeving van Proact

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proact
  • geplaatst op
  • 20 december 2013 15:50 uur

Nedap, fabrikant van technologische oplossingen genoteerd aan de NYSE, tekent een overeenkomst met Proact voor het leveren en implementeren van een nieuwe storageomgeving inclusief 24×7 Premium Support. Hiermee beschikt Nedap over flexibiliteit en schaalbaarheid voor groei van data en performance voor de komende vijf jaar.

Tom Schneider, IT-manager Nedap: “Wij waren niet op zoek naar een nieuwe leverancier, maar naar een partner die net als Nedap gericht is op de lange termijn. Proact heeft ons van uitstekend advies voorzien en wij kijken uit naar een mooie samenwerking met een partij die beschikt over de bewezen kennis en ervaring in combinatie met een heldere visie.”

De totaaloplossing die Proact levert, bestaat voor zowel de productie als de uitwijklocatie uit een volledig redundant NetApp-storagesysteem. Tussen de beide locaties wordt de data gerepliceerd en worden er applicatieconsistente snapshots gemaakt om de data snel te kunnen borgen en te kunnen restoren. Het kosteneffectief en veilig opslaan van diverse type data van Nedap wordt hierdoor gerealiseerd.

Onverwachte groei, bijvoorbeeld door acquisities, of nieuwe toepassingen zijn verder eenvoudig in te passen in de totale omgeving door de nieuwste versie van NetApp’s OS. Door de aanschaf van OnCommand Balance-software krijgt Nedap end-to-end inzicht in de capaciteit en performancekarakteristieken. Hierdoor kan de IT-afdeling van Nedap de IT-infrastructuur proactief gaan beheren.

Lucas den Os, Managing Director Proact Benelux: “Nedap creëert toegevoegde waarde met producten die relevante problemen oplossen. Dat wij vanuit de storagekant aan de basis mogen staan van de ontwikkeling van die producten, is iets waar wij erg trots op zijn. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Nedap.”

Proact levert de totaaloplossing inclusief services en 24×7 NetApp support voor de hard- en software.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...