BT verbetert positie als ‘leader’ in Gartner’s Magic Quadrant voor wereldwijde netwerkserviceproviders

Voor de tiende keer gepositioneerd als ‘leader’, gebaseerd op ‘Completeness of Vision’ en ‘Ability to Execute’

  • Bedrijfsnieuws van
  • BT
  • geplaatst op
  • 25 maart 2014 15:47 uur

BT maakt vandaag bekend dat het voor de tiende keer door Gartner, Inc. als leider is gepositioneerd in het ‘Magic Quadrant for Global Network Service Providers’.

Volgens Gartner zal “de vraag van organisaties naar wereldwijde netwerkdiensten blijven groeien als gevolg van de globalisering en de groeiende adoptie van clouddiensten, welke vaak worden gehost in andere markten dan die waar ze worden afgenomen. De behoefte van organisaties aan meer bandbreedte zal naar verwachting niet afnemen, met video, machine-to-machine communicatie (M2M) en big data – in combinatie met IT-centralisatie – als primaire drivers. Betrouwbaarheids- en prestatie-controles worden steeds belangrijker doordat zakelijke processen steeds meer afhankelijk worden van IT. Daarnaast zorgt IT-architectuur (zoals thin-client computing) voor een nog grotere afhankelijkheid van het netwerk.”

Leiders beschikken volgens Gartner in deze context “over een compleet portfolio van spraak- en datadiensten, gecombineerd met een bovengemiddeld niveau van dienstverlening en ondersteuning, een brede wereldwijde dekking en een concurrerende prijsstelling. Ze hebben een sterke visie, met als belangrijk onderdeel het adopteren van meer van informatie- en communicatie technologie (ICT) capabilities, wat een strategie is die ze bovendien duidelijk en openlijk uitdragen.”

Luis Alvarez, CEO van BT Global Services: “Ik ben er trots op dat we onze positie in dit belangrijke rapport hebben verbeterd. Dit is de tiende keer dat we gepositioneerd zijn in het kwadrant en dat minder dan zes maanden nadat we erkend zijn als ‘leader’ in Gartner’s ‘global communications outsourcing and professional services magic quadrant’[1]. Om onze leiderschapspositie te blijven verbeteren, werken we hard aan onze voortgang op het gebied van kwaliteit van dienstverlening, prijsstelling en ons track record, om onze wereldwijde klanten thema’s als infrastructuur, taal en cultuur succesvol te helpen adresseren. Daarnaast zijn we bezig met het verder verfijnen van een duidelijke en evoluerende geografische strategie om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen. Onze sterke punten, zoals de uitvoering en volledigheid van onze visie, worden in dit rapport door Gartner erkend.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...