Citrix benoemt nieuwe EMEA-directeur

  • Bedrijfsnieuws van
  • Citrix
  • geplaatst op
  • 17 november 2015 13:50 uur

Citrix heeft Sherif Seddik (50) aangesteld als Managing Director en Vice President voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Seddik wordt in deze rol verantwoordelijk voor de groei en verdere ontwikkeling van de bedrijfsvoering van Citrix in het EMEA-gebied, het vergroten van omzet, het zoeken en verzilveren van nieuwe bedrijfskansen en het cultiveren van het partner ecosysteem. In deze rol rapporteert hij aan Carlos Satorius, Senior Vice President of Worldwide Sales and Services.

“Ik voel mij aangetrokken tot de visie van Citrix en de bewezen capaciteit van het bedrijf om mensen met apps en data op ieder apparaat, platform en via de cloud te verbinden”, zegt Seddik. “Citrix biedt een uniek productaanbod met oplossingen waarbij klanten echt volop gebruik kunnen maken van de beloften die mobility en cloud computing bieden.”

“Sherif heeft in verschillende markten laten zien dat hij voor groei weet te zorgen en is daarom een belangrijke factor in het toekomstige succes van Citrix”, zegt Sartorius. “Hij heeft ervaring opgedaan met channel-, serviceprovider- en enterprise salesmodellen. Ook heeft hij op consistente wijze groei gerealiseerd bij dynamische en grote bedrijven in verschillende culturele en meertalige omgevingen.”

Seddik beschikt over meer dan 27 jaar ervaring in internationale sales-, marketing- en managementrollen en werkte in acht verschillende landen verspreid over drie continenten. Eerder werkte hij voor Microsoft, waar hij de afgelopen vijf jaar de rol van General Manager van de Western Europe Enterprise and Partner Group vervulde. In deze functie was hij verantwoordelijk voor verkoop van software, devices en online services aan Microsofts grootste en meest strategische klanten.

Voordat Seddik in 2002 begon bij Microsoft, werkte hij 14 jaar voor NCR Corporation in verschillende sales- en managementrollen. Sherif Seddik begint per direct bij Citrix.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
iSAPM: En hier kan je nog wel reactie's plaatsen, maar als ze wat kritisch zijn zoals bij Vimexx dan wordt ...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...