CJ2 Hosting B.V. breidt uit met 4e datacenterlocatie bij KPN Westpoort

  • Bedrijfsnieuws van
  • CJ2 Hosting
  • geplaatst op
  • 8 april 2015 09:48 uur

CJ2 Hosting B.V. maakt een snelle groei door. Daardoor ontstond de uitbreidingsbehoefte naar een 4e datacenter locatie. En met gepaste trots kunnen wij u vertellen dat we een overeenstemming met KPN hebben bereikt over de afname van 18 racks op het datacentrum ODC Noord op het nieuwe industrieterrein Westpoort, ook bekend als KPN Westpoort.

Carlos de Boer CEO van CJ2 hierover: “Slechts anderhalf jaar terug zijn we met een tweede private suite van bijna 200 m2 gestart in het Data Hotel Groningen. Onze totale computervloer op deze locatie is inmiddels bijna 400 m2 groot, maar deze tweede zaal is reeds vrijwel volledig in gebruik. Om aan de vraag te kunnen blijven voldoen en ook direct de vraag naar TWIN oplossingen op twee TIER3 datacenters te kunnen invullen, zijn we op zoek gegaan naar een passende locatie voor extra uitbreiding. Al snel hadden we het datacenter van KPN op het industrieterrein Westpoort in het vizier. Dit in september 2013 geopende datacenter voldoet aan alle wensen van CJ2: Het maakt gebruik van 100% groene stroom, is gebouwd volgens de nieuwste standaarden en is ideaal gesitueerd aan de A7 op slechts 15 autominuten rijden van Groningen. Gezien de toenemende vraag naar kwalitatief hoogwaardige datacenterdiensten en TWIN oplossingen sluiten we verdere uitbreiding zowel op onze hoofdlocatie Data Hotel Groningen als bij KPN Westpoort of op een andere locaties zeker niet uit. ”

Naast de nieuwe locatie KPN Westpoort biedt CJ2 zijn dienstverlening ook aan vanuit het Data Hotel Groningen (hoofdlocatie), het Rekencentrum van de R.U.G. te Groningen en vanuit het Data Centrum Groningen te Zuidbroek. Naast de uitbreiding in datacentercapaciteit is ook het personeelsbestand opnieuw uitgebreid om
maximaal aan de klantvraag te kunnen voldoen.

 

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van CJ2 Hosting

Support Engineer (Groningen)


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?