Computing Everywhere centraal op Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event

Registratie voor grootste IT-beurs van Nederland geopend

  • Bedrijfsnieuws van
  • Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event
  • geplaatst op
  • 1 september 2015 13:31 uur

Computing Everywhere is het overkoepelende thema van de achttiende editie van het grootste IT-evenement van Nederland – een combinatie van Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event. Dat maakt Jaarbeurs, organisator van de IT-beurzen, bekend. Het thema is de paraplu voor zeven thematische ‘theaters’ die op hun beurt ruimte geven aan diverse sessies: Cloud Computing, Cyber Security, Data Center & Infrastructure Optimisation, Data Growth & Storage Capacity, Enterprise Mobility, IT Service Management & Control en Privacy, Governance & Risk Management. Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event vinden plaats op 4 en 5 november 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht.

De Nederlandse IT-sector is ook dit jaar weer breed vertegenwoordigd onder de exposanten: van lokale speler tot multinational en van datacenter tot IT-dienstverlener. Daarnaast kunnen bezoekers hun kennis bijspijkeren tijdens de diverse seminars en biedt Jaarbeurs weer een interessant keynoteprogramma – onder andere een live stage show gebaseerd op een echte hackingcampagne door de strijdende partijen in het Syrische conflict. Het volledige seminarprogramma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Computing Everywhere is de overtreffende trap van The Internet of Things, waarbij de verbinding van, en interactie tussen mobiele apparaten centraal staat. Dit thema dient, net als dat van vorig jaar, als paraplu voor zeven thematische invalshoeken die aan de orde komen tijdens de sprekerssessies van de IT-beurzen. In die sessies vinden bezoekers oplossingen voor vraagstukken rondom een van de meest actuele en belangrijke thema’s in de IT-branche.

“Computing Everywhere brengt complexe uitdagingen en vraagstukken met zich mee. Zo moeten bedrijven hun IT-infrastructuur inrichten op basis van de enorme diversiteit van computing-eisen en het beheer vereenvoudigen. Data kan overal gegenereerd worden, maar moet ook overal opgeslagen kunnen worden. Hoe ga je daarbij om met privacy en beveiliging om hoge boetes te voorkomen en cybercriminelen vóór te blijven? We kijken ernaar uit om met de bezoekers tijdens Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event de diepte in te duiken”, zegt Ivo Meertens, Markt Manager bij Jaarbeurs en verantwoordelijk voor de IT-beurzen.

Gratis registreren voor dit evenement is mogelijk op de website van Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event. De beurs is geopend op 4 en 5 november 2015 van 9.30 uur tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op de respectievelijke websites. Reageren via Twitter kan – ook nu al – via de hashtags: #Infosecuritynl, #StorageExpo, #ToolingEvent.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?