CYSO verviervoudigt capaciteit in Global Switch Datacenter Amsterdam

  • Bedrijfsnieuws van
  • Cyso
  • geplaatst op
  • 2 april 2015 12:43 uur

In februari 2015 vond de officiële oplevering plaats van Cyso’s nieuwe suite in het grootste datacenter van Nederland: Global Switch in Amsterdam. De uitbreiding door de ingebruikname van deze nieuwe ruimte resulteert in een verviervoudiging van Cyso’s beschikbare capaciteit in Global Switch en past in de groeiambities en uitbreidingsplannen van de Nederlandse managed hosting provider.

Cyso maakt sinds 2007 gebruik van de faciliteiten van Global Switch, één van de meest kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare datacenters van Nederland. Om verder te groeien zocht Cyso naar meer capaciteit in haar datacenters. Door de kwaliteit, de goede vertrouwensband en prettige samenwerking met Global Switch is uiteindelijk gekozen om deze uitbreiding in dit datacenter te realiseren. Er is een meerjarige overeenkomst aangegaan voor deze nieuwe ruimte naast de bestaande suite die Cyso al in gebruik heeft.

De nieuwe ruimte zal gebruikt worden voor de exploitatie en uitbreiding van Cyso’s public cloud platformen op basis van VMware en OpenStack, maar ook voor private en hybride oplossingen middels colocatie en rackhosting. “Deze nieuwe datasuite geeft ons de komende jaren voldoende mogelijkheden en capaciteit om groei te faciliteren. In Global Switch hebben wij al jaren een betrouwbare partner. Deze ervaring en de combinatie van de beste locatie en uitstekende interconnectiviteit maakten dat de keuze wederom op dit datacenter is gevallen. Global Switch biedt onze klanten en onszelf de beste kwaliteit en infrastructuur om platformen en oplossingen in onder te brengen,” aldus Paul Bankert, Managing Director bij Cyso.

De nieuwe datasuite is volledig afgesloten voor derden en alleen toegankelijk via strenge beveiligingsprotocollen. De ruimte is inmiddels volledig afgewerkt, ingericht en opgeleverd en er is begonnen met het plaatsen van de eerste apparatuur. Geïnteresseerden die op de hoogte gehouden willen worden wanneer diensten voor private en hybride oplossingen in de nieuwe suite beschikbaar worden, kunnen zich hieronder aanmelden op de mailinglist.

 

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van BIT


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...