Dataplace wint Europese Openbare Aanbesteding datacenterdiensten van een grote Nederlandse overheidsorganisatie

  • Bedrijfsnieuws van
  • Dataplace
  • geplaatst op
  • 16 februari 2015 14:34 uur

Dataplace, het grootste regionale carrier neutrale datacenter van Nederland heeft onlangs een Europese Openbare Aanbesteding voor het leveren van hoogstaande datacenterdiensten aan een grote Nederlandse overheidsorganisatie gewonnen. De inhuizing van de ICT apparatuur van deze overheidsorganisatie is onlangs naar ieders tevredenheid afgerond. De overheidsorganisatie, die vanuit haar beleid anoniem wenst te blijven, maakte al gebruik van een datacenter en heeft in de aanbestedingsprocedure de uitwijklocatie voor een active-active omgeving op de markt gebracht. Dataplace kwam als beste inschrijving, zowel op het gebied van kwaliteit als prijs, uit de bus. De dienstverlening aan de overheidsorganisatie bestaat uit het leveren van een private suite.

Dataplace is trots op het winnen van de Europese Openbare Aanbesteding van deze proactieve en zeer gerenommeerde partij. “Door het winnen van deze aanbesteding laat dataplace zien de beste prijs- kwaliteitsverhouding in de markt te kunnen bieden als het gaat om de outhousing van ICT apparatuur aan een professioneel datacenter. Dataplace is het eerste regionale datacenter in Nederland dat een aanbestedingsprocedure van deze omvang weet te winnen. We zijn erg blij met deze klant en hopen ze jaren naar ieders tevredenheid te kunnen helpen”, aldus Gerben van der Veen, Algemeen Directeur van dataplace.

Fons de Jong, projectleider bij de klant voegt daar aan toe: “Tijdens onze Europese aanbestedingsprocedure kregen wij te maken met een inschrijving van een regionaal datacenter. Na het doorlopen van het aanbestedingsproces kwam dataplace als beste uit de bus op basis van kwaliteit en prijs. Tijdens de opleveringsfase van de dienstverlening werden wij positief verrast door de proactieve houding van het personeel van dataplace.”

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...