Denit Hosting Solutions loopt voorop met informatiebeveiliging

  • Bedrijfsnieuws van
  • Denit
  • geplaatst op
  • 20 april 2015 16:24 uur

Managed hostingprovider Denit uit Amsterdam heeft zijn ISO-certificering voor informatiebeveiliging (ISO 27001) met succes verlengd. Tijdens de audit – uitgevoerd door Dekra – zijn geen kritieke afwijkingen op het IB-systeem naar voren gekomen. Uniek is dat Denit als één van de eerste hostingbedrijven in de Benelux is geaudit aan de hand van de meest recente, strengere norm:
ISO 27001:2013 (voorheen ISO 27001:2005). Hiermee voldoet Denit aan de nieuwste eisen op het gebied van informatiebeveiliging.

Belang nieuwste ISO 27001-norm
ISO 27001 is voor de eerste keer gepubliceerd in 2005, sindsdien is er veel gewijzigd in de wereld van de informatie technologie. Dit is de reden geweest om de norm aan te passen zodat het nog steeds aansluit bij de huidige stand van de informatiebeveiligingssystemen van dit moment. De belangrijkste wijziging is, dat een aantal nieuwe beheersmaatregelen is toegevoegd, zoals de risico’s vanuit de context van de organisatie en het inrichten van beveiliging in een keten. Daarnaast zijn de eisen aan het meten van effectiviteit van getroffen maatregelen zwaarder geworden.

Daniël van Wijnen, Security Officer bij Denit: “Aan informatiebeveiliging worden steeds strengere eisen gesteld. Daarom is het goed om te weten dat Denit hiermee voorop loopt.Denit host en beheert veel kritische IT-omgevingen voor zijn klanten. Klanten moeten er absoluut zeker van zijn dat de beveiliging van hun informatie bij Denit in goede handen is.Als aanbieder van kwalitatieve managed hostingoplossingen is het van groot belang om met behulp van actuele certificeringen aan te tonen dat de online veiligheid in alle opzichten gewaarborgd is.”

Over Denit Hosting Solutions
Denit is een hostingbedrijf uit Amsterdam, opgericht in 1999. Denit is gespecialiseerd in maatwerk hostingoplossingen voor complexe, bedrijfskritische applicaties, variërend van Managed Hosting tot een  compleet Cloud Computing en Infrastructure-as-a-Service (IaaS) portfolio. Met ruim 30 getalenteerde  medewerkers bedient Denit een groot aantal MKB- en grootzakelijke klanten in vele sectoren. Denit maakt de vertaalslag tussen de technische mogelijkheden en de toepassing daarvan in uiterst betrouwbare, schaalbare en veilige oplossingen.

Denit beheert en exploiteert haar eigen netwerk en cloud infrastructuur. Alle hosting oplossingen zijn 100% Nederlands. De dienstverlening van Denit is ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd. Denit is actief lid van de DHPA (Dutch Hosting Providers Association) en is Enterprise Service Provider Partner van VMware.de

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?