Digital Realty lanceert nieuwe, wereldwijde Cloud Marketplace

Partnership met ComputeNext biedt sneller en eenvoudiger toegang tot cloud-services voor internationale bedrijven

  • Bedrijfsnieuws van
  • Digital REALTY
  • geplaatst op
  • 5 juni 2014 16:03 uur

Digital Realty Trust, Inc. (NYSE: DLR), een toonaangevende leverancier van datacenter- en colocatieoplossingen, start een samenwerking met ComputeNext, een specialist in cloud-servicemarktplaatstechnologie, voor het creëren van de Digital Realty Global Cloud Marketplace (GCM). Deze cloud-marktplaats biedt elk type klant van Digital Realty vanuit een Digital Realty-datacenter makkelijke toegang tot cloud-dienstbemiddeling. Dat zorgt voor directe provisioning van on-demand, snel uit te breiden cloud-services van cloud-serviceproviders, waaronder cloud-servers, -storage en
-software. Deelnemers aan de marktplaats zijn op dit moment IBM SoftLayer, Internap, Interoute, GoGrid en SingleHop. De komende maanden komen hier meer providers bij.

“Bedrijven zoeken naar flexibeler datacenteromgevingen met makkelijke toegang tot een hybride oplossing met private, semiprivate en publieke cloud-elementen. Door samen te werken met ComputeNext, bieden we toegang tot een one-stop shop voor cloud-infrastructuurdiensten van betrouwbare leveranciers binnen de Digital Realty Global Cloud Marketplace”, zegt A. William Stein, Interim Chief Executive Officer en Chief Financial Officer van Digital Realty. “Dit partnership – gecombineerd met andere strategische allianties die we aan het smeden zijn, zoals de eerder aangekondigde samenwerking met Level 3 Communications voor directe en veilige connectiviteit met Amazon Web Services en Microsoft Azure – is een belangrijk initiatief in het kader van onze voortdurende inspanningen om bedrijven flexibele datacenteroplossingen te bieden, die aansluiten bij hun IT- en bedrijfsstrategieën.”

Digital Realty koos voor het ComputeNext-platform vanwege de snelle inzetbaarheid en provisioning, en de toegang tot verschillende cloud-platforms, producten en diensten vanuit een single sign-on portal met één support- en factuurcontact. De GCM biedt klanten van Digital Realty wereldwijde keus en flexibiliteit in cloud-services.

“Datacenter- en colocatieleveranciers vormen de ruggengraat van de cloud-economie. We zijn erg enthousiast om samen te werken met innovators als Digital Realty om hun nieuwe, wereldwijde marktplaats te ondersteunen. Wij kijken ernaar uit om klanten te helpen makkelijker zaken met elkaar te doen met een flexibeler en completere reeks van cloud-services. Bij ComputeNext streven we ernaar om cloud-eindgebruikers de meest effectieve cloud-dienst te leveren. Ons platform maakt het mogelijk om snel te zoeken naar cloud-resources met een uniforme API voor het doorzoeken, categoriseren en beheren van workload life cycles zonder dat een klant vastzit aan een specifiek cloud-platform of geografische regio. Dit is in lijn met het wereldwijde bereik van Digital Realty en zijn groeiende klantenbestand”, zegt Sundar Kannan, Chief Executive Officer van ComputeNext.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!