Dimension Data en NTT DATA bundelen krachten en leveren nieuwe cloudoplossingen aan SAP klanten

Gezamenlijk aanbod van bedrijven in NTT Group biedt klanten complete diensten voor bouwen, migreren, beheren en hosten van SAP in de clou

  • Bedrijfsnieuws van
  • Dimension Data
  • geplaatst op
  • 18 mei 2015 13:05 uur

ICT-dienstverlener Dimension Data en NTT DATA, beide onderdeel van de wereldwijde IT-dienstverlener NTT Group, introduceren een nieuwe reeks end-to-end diensten. Hiermee profiteren klanten van flexibiliteit en lagere kosten door hun SAP applicaties onder te brengen in de cloud.

De nieuwe diensten combineren de SAP Cloud-gecertificeerde datacenters van Dimension Data met de uitgebreide diensten voor implementatie, migratie en applicatiebeheer van NTT DATA. Samen bieden de partijen hun klanten uitgebreide expertise en verschillende opties wanneer ze een cloudoplossing voor hun bedrijfsapplicaties overwegen.

Het Managed Cloud Platform (MCP) van Dimension Data, beschikbaar in zestien datacenters wereldwijd, biedt uiteenlopende diensten voor de ondersteuning van SAP applicaties en is door SAP gecertificeerd voor cloud, hosting en SAP HANA. De nieuwe diensten voorzien klanten van een hybride model waarmee SAP te draaien is op Dimension Data’s eigen MCP binnen het datacenter van de klant, waarmee ze tegelijkertijd profiteren van het off-premise, gedeelde publieke MCP voor preproductietaken. Dat leidt tot meer efficiëntie en beter kostenbeheer.

NTT DATA is wereldwijd marktleider op het gebied van SAP diensten en biedt een volledige levenscyclus van SAP gerelateerde diensten – van advies en implementaties tot en met upgrades, integratie, applicatiebeheer en best-in-class geautomatiseerde cloudmigratiediensten. Dit portfolio omvat aanzienlijke investeringen in bedrijfseigen raamwerken en branchespecifieke tools en versnellers om innovatieve klantoplossingen te leveren, die de bedrijfsprocessen verbeteren, producten sneller op de markt kunnen brengen en sneller voor rendement kunnen zorgen.

“Veel van onze klanten vertellen ons dat ze klaar zijn voor de volgende stap op het gebied van cloudtechnologie: het verplaatsen van productieapplicaties naar een op verbruik gebaseerde infrastructuur. Tot voor kort vonden klanten dat selfservice provisioning uitgekristalliseerd is, terwijl het selfservicebeheer van applicaties in de cloud een uitdaging blijft. Daarom biedt Dimension Data software en hands-on aandacht die onze klanten voldoende vertrouwen geven om hun SAP licenties over te zetten naar de cloud van Dimension Data”, zegt Steve Nola, Group Executive – ITaaS bij Dimension Data.

“Als je de specialistische diensten van NTT DATA koppelt aan het flexibele en veilige cloudplatform van Dimension Data, krijgen klanten een end-to-end oplossing waarop ze kunnen vertrouwen”, zegt Kaz Nishihata, Executive Vice-President Global Business van NTT DATA. “NTT DATA begeleidt de implementatie van SAP met volledig op maat gemaakte configuraties, maakt gebruik van bewezen en geautomatiseerde cloudmigratieprocessen, en beheert de lopende diensten met onze eigen tools om de kwaliteit van diensten te verbeteren en de kosten in de hand te houden. Gekoppeld aan het robuuste cloudplatform van Dimension Data, kunnen we klanten voorzien van de kritische serviceniveaus die moderne SAP omgevingen vereisen.”

Het MCP van Dimension Data biedt productiekwaliteit, hoge-beschikbaarheid en disaster recovery, wat essentieel is voor wereldwijde implementaties. Met een gecertificeerd platform zijn klanten in staat ECC, HANA en S/4 HANA te laten draaien met hoogwaardige performance.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...