EMC introduceert nieuwe innovaties als basis voor hybride clouds

  • Bedrijfsnieuws van
  • EMC
  • geplaatst op
  • 9 juli 2014 08:55 uur

EMC kondigt vandaag een aantal nieuwe producten aan binnen zijn Flash-, enterpise storage- en Scale-Out NAS-portfolio’s die IT-organisaties helpen bij hun transitie naar de hybride cloud.

De afgelopen jaren zijn organisaties aan de slag gegaan met sociale media, cloud, mobiele technologie en big data, door het bouwen van nieuwe applicaties die hen in staat stellen de industrie waarin ze actief zijn daadwerkelijk te veranderen. Het recept voor IT-transformatie is heel eenvoudig: investeer in nieuwe applicaties door de investeringen in bestaande applicaties te verlagen. De realiteit is echter dat er een jaarlijkse datagroei in applicatie-workloads is van 29 procent en de vraag naar meer snelheid en prestaties voor specifieke applicatie-workloads enorm snel stijgt.

Organisaties die succes boeken bij het terugdringen van de kosten voor bestaande applicaties, hebben meer resources te besteden aan de ontwikkeling van nieuwe applicaties, zoals een nieuwe generatie mobiele, of big data-applicaties. Deze nieuw ontworpen applicaties hebben behoefte aan een manier om het werken met zowel bestaande als nieuwe applicaties te overbruggen, zonder dat er nieuwe infrastructuursilo’s ontstaan. De introductie van EMC XtremIO, EMC VMAX3, EMC Isilon OneFS van vandaag en de beschikbaarheid van EMC ViPR 2.0, ViPR SRM 3.5 en de EMC ECS Appliance, zijn het antwoord op deze en vele andere vraagstukken. Deze oplossingen helpen organisaties bij het opnieuw bekijken van hun IT en bij het versnellen van hun transitie naar de hybride cloud.

Enkele highlights van producten die EMC vandaag introduceert zijn o.a:

  • EMC kondigt EMC XtremIO 3.0 aan, met een groot aantal nieuwe features en configuraties, integraties en business-programma’s voor EMC XtremIO all flash arrays. Samen bieden deze meer schaalbaarheid, mogelijkheden en betere ondersteuning voor geconsolideerde en gevirtualiseerde workloads die vragen om krachtige prestaties.
  • EMC kondigt de langverwachte VMAX3 Family aan die de bestaande VMAX-oplossing verandert van data-opslag naar een enterprise data service-platform. Dit zorgt voor een fundamenteel verschil in wat er tot nog toe mogelijk was met enterprise storage, dankzij nieuwe niveaus van ‘cloud-like’ flexibiliteit, efficiëntie en controle in het datacenter. Het VMAX3 enterprise data service-platform stelt klanten in staat weer controle te hebben over waar bepaalde workloads het beste kunnen draaien; in het datacenter of in de public cloud. VMAX3 vormt de basis van een hybride cloud, voor IT-omgevingen die Storage-as-a-Service moeten leveren.
  • EMC kondigt tevens een belangrijke upgrade aan van EMC Isilon OneFS, nieuwe Isilon-platformen en nieuwe oplossingen die het eerste enterprise grade, scale-out Data Lake in de markt versterken. Deze nieuwe producten en mogelijkheden, waaronder continue ondersteuning voor HDFS, helpen klanten bij het significant verbeteren van hun mogelijkheden voor het vergaren, opslaan, beschermen en beheren van grote hoeveelheden ongestructureerde data.
  • EMC kondigt de beschikbaarheid aan van EMC ViPR 2.0 en ViPR SRM 3.5 die klanten helpen bij het bouwen van een moderne storage-infrastructuur op standaard systemen en tools om deze ook eenvoudig te beheren. Van een cluster van twee arrays tot en met hyperscale, multi-Petabyte omgevingen.
  • EMC kondigt tevens de beschikbaarheid aan van de ECS Appliance, een hyperscale storage-infrastructuur, die speciaal ontwikkeld is voor het datacenter. ECS Appliance, in combinatie met ViPR 2.0, brengt storage naar een nieuw niveau en biedt de voordelen van zowel de public cloud (kosten, eenvoud en schaalbaarheid) alsook de veiligheid en het beheer van een private cloud. EMC heeft de eerste ECS Appliance, met in totaal drie Petabyte, reeds geleverd aan The Vatican Library.

David Goulden, CEO, EMC Information Infrastructure: “Miljarden apparaten en gebruikers en miljoenen applicaties zorgen voor een drastische verandering in elke industrie en organisatie. Niets en niemand uitgesloten. Een enorme verandering in consumentengedrag in combinatie met de sterke toename in het gebruik van technologie, zorgt voor nieuwe mogelijkheden voor bedrijven. Dit zorgt er tevens voor dat IT opnieuw bekeken moet worden. Nieuwe verwachtingen, nieuwe eisen aan de infrastructuur die in staat moet zijn het uiterste te halen uit de installed base en tevens moet kunnen profiteren van nieuwe applicaties.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Nieuwe nummer 1 in de HostingReview.nl Top 100
Gert: Jammer dat door betaalde advertenties die geplaatst worden onder het mom van een artikel zoals http...

De marktwaarde van werknemers van datacenters en hosters
Gert: Jammer dat door betaalde advertenties die geplaatst worden onder het mom van een artikel zoals http...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Gert: Jammer dat door betaalde advertenties die geplaatst worden onder het mom van een artikel zoals http...

18 hosting en datacentertweets: Zonnepanelen, nieuwe koelmachine, 8 jarig bestaan, taart en events
Gert: Jammer dat door betaalde advertenties die geplaatst worden onder het mom van een artikel zoals http...

De jaarcijfers bekeken: EvoSwitch Nederland
Gert: Jammer dat door betaalde advertenties die geplaatst worden onder het mom van een artikel zoals http...