Exact selecteert Parentix als leverancier voor nieuw Software as a Service platform

  • Bedrijfsnieuws van
  • Parentix
  • geplaatst op
  • 18 november 2014 09:55 uur

Exact, leverancier van zakelijke software-oplossingen, heeft Parentix geselecteerd voor het ontwerp en de bouw van een nieuw Software as a Service (SaaS) platform. De jarenlange samenwerking tussen beide partijen wordt hiermee verder geïntensiveerd. Het nieuwe hostingplatform vormt de basis voor de nieuwe SaaS propositie van Exact met een pay-per-use prijsmodel.

De lat is hoog gelegd. Het platform zal het grootste deel van de producten van Exact Business Solutions aanbieden. Exact Globe, Exact Synergy, Reporting Services, Exact Event Manager zullen geïntegreerd worden aangeboden. Klanten, van klein tot groot, kunnen hiermee hun afname van business software volledig flexibel maken tegen voorspelbare kosten. De komende periode zullen nieuwe oplossingen worden toegevoegd om het portfolio compleet te maken.

Het platform wordt gebouwd op de bestaande Cisco UCS infrastructuur van Parentix. Het platform is ontworpen om een hoge mate van schaalbaarheid, flexibiliteit, beschikbaarheid en betrouwbaarheid te leveren. Parentix’ jarenlange ervaring met en diepgaande kennis van het gehele productportfolio van Exact zorgen ervoor dat voor elk van deze criteria garanties gegeven kunnen worden. Uitstekende performance en volledige technisch support zijn hierbij vanzelfsprekend.

De zaken die verwacht mogen worden van een professioneel hostingplatform zijn aanwezig. Schaalbaarheid, veiligheid, continue monitoring, off-site back-ups en garanties op de juiste werking van applicaties, inclusief de onderlinge integratie. Daarnaast kunnen partners en klanten van Exact rekenen op de standaard diensten, die Parentix levert via haar CONTROL™ platform, zoals de registratie en rapportage van alle entiteiten, het Jobs Engine platform voor geautomatiseerde taakverdeling voor Exact applicaties inclusief monitoring en alerts, de continue database optimalisatie en indexering van Exact databases voor een goede performance en de high speed updates om down time zo kort mogelijk te houden bij conversie naar een nieuwe release.

Naast de koop en huurkoop licentiemodellen van Exact biedt het SaaS model een nieuwe variant, waarbij de licentie per maand is af te nemen inclusief hosting. Binnen de huidige leveringsmodellen krijgen klanten meer keuzevrijheid en flexibiliteit. Niet alleen de softwarelicentie, maar ook de benodigde techniek, wordt per maand afgenomen en betaald. Hierdoor hebben klanten geen zorgen meer over het technisch beheer van de omgeving.

De introductie van het nieuwe SaaS licentiemodel is een nieuwe fase in de verdere groei van Exact Business Solutions. “Bij een licentiemodel dat volledig online geleverd wordt is de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van groot belang”, zegt Jarno van Hurne, Product Marketing Director van Exact. “De specialisatie en kennis die Parentix heeft opgebouwd is van grote waarde voor ons en ik ben dan ook blij dat we onze samenwerking verder uitbreiden”.

“Met dit model passen wij onze expertise en nieuwste technologie op gebied van hosting toe om partners en klanten van Exact te laten profiteren van een maandmodel inclusief licentie”, stelt Pieter Gabes, directeur van Parentix. “Wij zijn trots dat aan onze jarenlange samenwerking een nieuw hoofdstuk wordt toegevoegd en zijn ervan overtuigd hiermee in te spelen op een grote behoefte in de huidige markt”.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 5 oktober 2016
http://www./: What a fun post. yesterday while reading Home Is Where The Wine Is the author mentioned several tim...

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Previder, BIT en Schuberg Phillis
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

De marktwaarde van werknemers van datacenters en hosters
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...