F5 en VMware versterken samenwerking in virtual desktops

F5 introduceert virtuele edities van BIG-IP Access Policy Manager afgestemd op VMware Horizon View omgevingen, een begeleidende reference architecture en een iApp om uitrol te optimaliseren

  • Bedrijfsnieuws van
  • VMware
  • geplaatst op
  • 4 maart 2014 10:26 uur

F5 Networks en VMware intensiveren hun samenwerking om veilige toegang te bieden aan virtuele desktops. Het nieuwe gezamenlijke aanbod biedt uitgebreide mogelijkheden om op alle locaties te werken en desktops en applicaties te bereiken vanaf diverse mobiele apparaten.

F5 introduceert nieuwe versies van BIG-IP Access Policy Manager (APM) die volledig zijn afgestemd op veilige toegang en optimale prestaties voor VMware Horizon View. Verder is er een iApp en een reference architecture beschikbaar om de uitrol van deze producten te versnellen en duidelijk te maken hoe ze het beste VMware-technologieën ondersteunen.

VMware biedt toegang tot API’s en protocolextensies voor externe toegang waardoor F5 in gelegenheid is de toegangscontrole specifiek af te stemmen op Horizon View. Door dit maatwerk hebben klanten meer controle, gebaseerd op apparaateigenschappen, locatie en specifieke scenario’s, en zijn ze in staat eindgebruikers veilig naar andere applicaties of clouds door te sturen.

Virtual desktops in elke prijsklasse

Door de samenwerking kunnen klanten hun virtuele desktop-omgevingen veel kosten-efficiënter inrichten. Ze kunnen gezamenlijke toepassingen van verschillende prijsniveaus gebruiken met F5’s BIG-IP APM, waardoor de technologie voor een veel bredere groep gebruikers beschikbaar wordt, van bedrijven die net starten met virtuele desktops tot multinationals met tienduizenden desktops.

Kansen voor partners

Door de nauwere samenwerking stellen de bedrijven ook kanaalpartners in staat om nieuwe, uitgebreidere end-to-end oplossingen te formeren.

“Een van onze doelen is om een ecosysteem van partners op te zetten zodat de voordelen van F5 oplossingen gecombineerd kunnen worden met het aanbod van leveranciers in aanverwante markten. Binnen onze Synthesis architectuur-visie speelt intelligente service orchestration een belangrijke rol, en daar speelt VMware als partner een sleutelrol in”, aldus Rene Oskam, sales directeur van F5 Benelux.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?