F5 sluit aan bij OpenStack community

Deelname vergroot keuzemogelijkheden cloud-implementaties

  • Bedrijfsnieuws van
  • F5 Networks
  • geplaatst op
  • 28 oktober 2013 14:44 uur

F5 Networks is een corporate sponsor geworden van de OpenStack Foundation. Door deze ondersteuning aan de snel populairder wordende cloud-software van OpenStack versterkt F5 de ontwikkeling van op standaarden gebaseerde cloud-platformen. Bovendien hebben klanten nu meer keuzemogelijkheden wanneer ze publieke en private cloud-oplossingen implementeren.

OpenStack is een open source cloud computing-platform dat bedrijven helpt bij het ontwikkelen, uitrollen en beheren van private en publieke cloud-omgevingen. Service providers, bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen wereldwijd gebruiken OpenStack om veeleisend rekenwerk te stroomlijnen.

Voordelen OpenStack

Dankzij F5’s deelname en technische ondersteuning aan de OpenStack community hebben klanten toegang tot meer resources en ondersteuning bij het opzetten en gebruiken van cloud-omgevingen. Hierbij ligt F5’s aanvullende waarde met name in de ontwikkeling van layer 4-7 oplossingen voor het OpenStack cloud-platform. Bedrijven en service providers die OpenStack gebruiken voor hun clouds profiteren van de integratie dankzij een reeks aan application delivery services van F5.

“Bedrijven als F5 versnellen de OpenStack-adoptie dankzij hun bestaande relaties, grote expertise en integraties waarmee gebruikers meer keuze krijgen wanneer ze een cloud-omgeving maken. We zijn daarom erg bij met hun deelname aan de community”, aldus Mark Collier, Chief Operating Officer bij OpenStack Foundation.

“F5 heeft altijd oplossingen ontwikkeld die integreren met andere technologieën en architecturen, inclusief open source. Door in de OpenStack Foundation te stappen zijn we in staan mee te denken en deel te nemen aan de ontwikkeling van open source cloud computing. Onze klanten krijgen zo meer keuzevrijheid in de uitrol van publieke en private cloud-toepassingen”, aldus Gert Jan Wolfis, field systems engineer bij F5 Networks.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 5 oktober 2016
http://www./: Nicht meine PreisklasseEs gibt so viele tolle Weine im zweistelligen bereich das ich auf alles darÃ...

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...