Fabrice de Windt benoemd als CEO BT Benelux

  • Bedrijfsnieuws van
  • BT
  • geplaatst op
  • 29 januari 2016 12:30 uur

BT maakt vandaag bekend dat Fabrice De Windt (40) leiding gaat geven aan BT in de Benelux. Fabrice, nu nog verantwoordelijk voor BT’s Global Banking & Financial Markets (GB&FM) organisatie in Europa, begon in februari 2011 bij BT als vice president global bid management, gefocust op een aantal van BT’s grootste, wereldwijde klanten. Fabrice De Windt gaat rapporteren aan Corrado Sciolla, president Europe & Global Telecom Markets bij BT Global Services.

Fabrice heeft een sterke achtergrond in de telecom- en IT-industrie. Voordat hij begon bij BT, werkte hij bij Hewlett Packard en daarvoor was hij tien jaar werkzaam bij AT&T. In 2012 werd hij aangesteld als vice president Europe & global business development voor GB&FM. Hij leverde in deze rol een aanzienlijke bijdrage aan BT’s succes in de financiële sector, waar BT veel toonaangevende banken en financiële instituties bedient.

Corrado Sciolla, President Europe & Global Telecom Markets, BT Global Services: “De Benelux is – naast het Verenigd Koninkrijk – één van BT’s belangrijkste markten. We hebben een lange en succesvolle geschiedenis in het bedienen van grote organisaties in de regio en hebben sterke ambities voor de toekomst. Ik ben zeer verheugd Fabrice in BT’s Europese leiderschapsteam te verwelkomen. Hij brengt veel ervaring en energie met zich mee naar de Benelux. Hij is bij uitstek geschikt om het lokale team naar de volgende fase te leiden.”

In reactie op zijn benoeming zegt Fabrice De Windt: “Veel grote multinationals en internationale organisaties hebben een hoofdkantoor in de Benelux. Ons lokale team bedient hen met sterke proposities op gebieden als cloud, security en collaboration. Ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met onze klanten in Nederland, België en Luxemburg, zodat zij de voordelen van de digitale wereld optimaal kunnen benutten en hun succes in Europa en daarbuiten kunnen versterken.”

In de Benelux streeft BT ernaar de toonaangevende communicatiepartner te zijn voor multinationals, overheidsinstellingen en grote lokale ondernemingen. BT heeft meer dan 25 jaar ervaring in de Benelux en levert een breed dienstenpakket waaronder netwerkgebaseerde IT-diensten, professional services en wholesale-diensten. BT beheert meer dan 6.700 km glasvezelnetwerk in Nederland en 1.100 km aan glasvezelinfrastructuur in België. BT beschikt ook over een dual-datacenter oplossing, geleverd vanuit zijn drie datacentra in de regio. BT heeft kantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg.

De aanstelling van Fabrice gaat in op 1 februari. Hij vervangt Joris van Oers, die het bedrijf afgelopen oktober heeft verlaten. Fabrice De Windt woont in België, met zijn vrouw en drie kinderen. Naast familie en werk, houdt hij van golf en tennis.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?