Flowmon Networks Benelux verdubbelt groei in 2015

  • Bedrijfsnieuws van
  • FlowMon
  • geplaatst op
  • 27 november 2015 12:10 uur

Flowmon Networks, gespecialiseerd in netwerkmonitoring- en beveiliging, maakt bekend dat de groei in de Benelux in 2015 verdubbelt. Dat is het gevolg van de oplossingen die het bedrijf heeft geleverd in de zorgsector en aan financiële dienstverleners. Verder hebben een aantal Internet en cloud-serviceproviders geïnvesteerd in FlowMon-implementaties en zijn Aazoo, Quanza en Simac BMS aangesteld als nieuwe partners. In Nederland werkt Flowmon Networks al langere tijd samen met de resellers Infradata, Securelink en Vosko.

DDoS-aanvallen tegenhouden

Flowmon Networks is de nieuwe naam van het onlangs in twee bedrijven gesplitste Invea-Tech uit Tsjechië. De oplossingen van deze netwerkspecialist worden in Nederland al geruime tijd gebruikt door onder andere RoutIT en SURFnet, voor het monitoren van hun netwerkverkeer. Verder heeft NaWas de technologie van Flowmon Networks geïntegreerd in de unieke Nederlandse ‘scrubbing’ oplossing voor het snel verwerken van DDoS-aanvallen. Frank Dupker, country manager Benelux, verwacht in 2016 succesvol verder te blijven groeien: “Met onze recent geïntroduceerde DDoS Defender 2.0 kunnen klanten DDoS-aanvallen zowel eenvoudiger als effectiever detecteren en tegenhouden. Mede dankzij nieuwe beveiligingsfuncties die automatisch reageren, betere visualisatie en ondersteuning van multi-tenancy omgevingen.”

Internet-verkeer inzichtelijk maken

Veel organisaties investeren in het beveiligen van de eigen netwerkinfrastructuur, maar hebben onvoldoende zicht op het gebruik van hun externe verbindingen. Flowmon Networks vergroot dat inzicht met een complete oplossing voor het monitoren en analyseren van al het netwerkverkeer. Daardoor zijn zowel interne als externe securitydreigingen te ontdekken, die oplossingen als IDS, firewalls en antivirus software niet zien.

Deloitte Technology Fast 50

Begin november is Flowmon Networks voor het derde jaar op rij in de Deloitte Technology Fast 50 Central Europe geplaatst, met een omzetgroei van 480% sinds de vorige periode. Flowmon/Invea-Tech is één van de vier ondernemingen die als sinds 2013 in deze lijst van snelste groeiers staat. Maar liefst 80% van alle vermelde bedrijven zijn namelijk nieuwkomers. Bekende internationale klanten van Flowmon Networks zijn EBAY, Orange, SEGA, Siemens, Raiffeisenbank en T-Mobile.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...