Fortinet introduceert on-demand, pay-as-you-go datacenterfirewall voor Amazon Web Services (AWS)

FortiGate-VM helpt klanten van AWS bij het beveiligen van bedrijfskritische gegevens en het voldoen aan de strenge eisen van wet- en regelgeving met een sterk beveiligingsaanbod dat naar behoefte gebruikt en betaald wordt via AWS Marketplace

  • Bedrijfsnieuws van
  • Fortinet
  • geplaatst op
  • 9 januari 2015 10:20 uur

Fortinet (NASDAQ: FTNT), wereldleider op het gebied van high-performance netwerkbeveiliging, kondigt vandaag de uitbreiding aan van de reeks beveiligingsoplossingen voor Amazon Web Services (AWS) met pay-as-you-go-licenties voor FortiGate-VM, de gevirtualiseerde datacenterfirewall. FortiGate-VM voor AWS beveiligt de cloudgebaseerde systemen van bedrijven met een sterke, schaalbare en betrouwbare oplossing die hen ook helpt bij het naleven van wet- en regelgeving. Fortinet biedt klanten van AWS een brede reeks beveiligingsoplossingen, inclusief de bekroonde FortiGate-appliances voor netwerkbeveiliging, FortiWeb-firewalls voor webapplicaties en FortiManager-VM en FortiAnalyzer-VM, de gevirtualiseerde systemen voor beheer en analyse. Fortinet staat voor continue innovatie en een breed aanbod in de gevirtualiseerde en cloudomgeving en dat leidt ertoe dat een toenemend aantal klanten gebruik maakt van Fortinets gevirtualiseerde oplossingen in de AWS-cloud.

FortiGate-VM voor AWS kan nu naadloos worden ingezet op basis van uur- of jaarabonnementen vanuit de AWS Marketplace als aanvulling op bestaande Bring Your Own License (BYOL)-opties. Met het uitgebreide aanbod kunnen klanten de capaciteit van FortiGate-VM gebruiken met hetzelfde gemak en flexibiliteit waarop zij de AWS-infrastructuur zelf gebruiken wanneer een dienst on-demand wordt afgenomen via AWS Marketplace, dus met geïntegreerde gebruiksmeters, facturering en betaling. Een groot voordeel van de nieuwe on-demand, pay-as-you-go opzet is dat klanten de oplossing in kunnen zetten en kunnen schalen om te voldoen aan een directe vraag naar extra beveiliging, terwijl het kostenmodel voorspelbaar blijft. De opties van het nieuwe jaarabonnement van de AWS Marketplace maken besparingen op de investeringsuitgaven mogelijk tot 40 procent in vergelijking met de facturatie op uurbasis over dezelfde periode van 12 maanden.

Theo Schutte, country manager Fortinet Nederland: “De FortiGate-VM voor AWS is beschikbaar op basis van een uur- of jaarabonnement in de AWS Marketplace. Zo kunnen klanten gemakkelijk en snel de capaciteit van de FortiGate-VM inzetten via de AWS Marketplace wanneer zij extra beschermingslagen nodig hebben voor hun systemen binnen de AWS-cloud.”

Beschikbaarheid

De FortiGate-VM, FortiWeb-VM, FortiManager-VM en FortiAnalyzer-VM van Fortinet zijn momenteel allemaal beschikbaar in de AWS Marketplace. FortiGate-VM en FortiWeb-VM zijn ook beschikbaar op on-demandbasis voor uur- en jaarabonnementen.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van BIT


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...